به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد؛
وصیت نامه های شهدا بخشی از گنج دوران جنگ و مقاومت ملت همیشه قهرمان ایران اسلامی است.
ملتی که جانانه پای عهد خود با انقلاب اسلامی مانند و با تجاوز رژیم بعث به خاک وطن، خانه و کاشانه خود را برای دفاع از خاک از خاک وطن و انقلاب اسلامی رها کرده و خود را به میدان های رزم رساندند.
امروز انتقال آرمان های انقلاب به نسل جوان و قرار دادن گنج جنگ در اختیار این نسل را می تواند راهبردی مهم برای مقابله با توطئه های دشمنان دانست.
بیان سیره و منش، زندگی نامه و وصیت نامه های شهدا به نسل جوان مهم ترین راه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان است.
زندگينامه شهيد محسن غرسبان روزبهاني
محسن روزبهاني، در سال 1347 در خانواده اي مذهبي و با تقوا ودر شهرستان بروجرد و متولد شد.
محسن نخستين فرزند خانواده بود و همين امر موجب شده بودهمه بستگان علاقه وافري به وي داشته باشند.
محسن، هنوز کلاس پنجم ابتدايي بود که انقلاب اسلامی پيروز شد و در سال هاي اوليه انقلاب بود و كه اولين فعاليت هاي مذهبي خود را درانجمن اسلامي مدرسه آغاز كرد.
وی علاقه زيادي به مطالعه داشت و حدود 200 عنوان كتاب دركتابخانه منزل داشت و كه مطالعه مي كرد و بچه هاي محل به ان مراجعه كرده و كتاب دريافت مي كردند وايام فراغت او بيشتر به مطالعه ورزش و مسجد مي گذاشت.
در مقطع راهنمایی مشغول تحصیل بود که توانست و براي ديدار رزمندگان اسلام به جبهه برود و اين موجب اشتياق و علاقه او براي پيوستن به صفوف رزمندگان اسلام شد.
بيشتر از 20 بهار از عمرمحسن نگذتشه بود و که در عمليات كربلاي 8 در محور شلمچه در تاريخ 20/1/66 به درجه ر فيع شهادت نائل آمد.
وصیت نامه شهید محسن غرسبان روزبهاني
از براردان و عزيزانم مي خواهم كه خود را با سلاح علم و عشق و ايمان و مجهز كنند تا در برابر توطئه های دشمنان همیشه پیروز باشید.
در تهذيب نفس و جهاد اكبر و جهاد اصغر كوشا باشند و امام اسلام را و انقلاب را ياري كنند.
قرآن زياد بخوانید و درحفظ و عمل به آن بكوشید و یاری رسان مظلومان و محرومان باشید.
حسين جان اين قلب ما سوخته عشق توست، امیدوارم گاه مرگ سر اين غلامت را به زانو بگيري همواره من را شفاعت كنی.
نظر شما