به کودکان بیش فعال غذاهای تند، کافئین دار و فست فود ندهید

یک روانپزشک توصیه کرد: کودکان بیش فعال باید از مصرف غذاهای شیرین، تند و کافئین دار به دلیل تحریک پذیری آن ها اجتناب کنند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر رضا چمنی، روانپزشک با بیا ن این مطلب که کودکان بیش فعال باید از مصرف غذاهای شیرین، تند و کافئین دار به دلیل تحریک پذیری آن ها اجتناب کنند، گفت: اختلال بیش فعالی از سنین سه تا چهارسالگی شروع و در دبستان شناخته می شود و این اختلال سه تا هفت درصد کودکان را مبتلا می کند و در پسر بچه ها شایع تر است.
 

وی افزود: کودکان بیش فعال، معمولا از میزان هوش و IQخوبی برخوردارند، ولی به دلیل مشکلات رفتاری و اختلال در تمرکز، عملکرد تحصیلی خوبی ندارند. 
 

چمنی نقش عوامل ژنتیک را در بروز این اختلال موثر دانست و افزود: از نظر بیولوژی تغییرات عصبی و شیمیایی سلول های مغزی در بروز این بیماری نیز تاثیر دارند.
 

چمنی در خصوص علایم اختلال بیش فعالی کودکان، اظهار کرد: کودکان بیش فعال معمولا قادر نیستند به راحتی در مکانی آرام بنشینند، مرتب روی صندلیشان تکان می خورند، در جاهای غیر مناسب می دوند، پر حرف هستند و نمی توانند فعالیت کم سر و صدا انجام دهند و دایم سر کلاس تقاضای خروج دارند.
 

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، وی با اشاره به اینکه کودکان بیش فعال معمولا حواس پرت هستند، گفت: این کودکان به دلیل کم بودن دامنه توجه شان معمولا سر کلاس درس نسبت به حرف معلم بی توجه بوده و در انجام تکالیف مدرسه دقت لازم را ندارند، به جزییات مسایل کمتر اهمیت می دهند، مرتب وسایلشان را گم می کنند و در مجموع فراموش کارند. 
 

این روان پزشک بروز رفتارهای تکانشی یا انفجاری را از دیگر علایم اختلال بیش فعالی بر شمرد و تصریح کرد: کودکان بیش فعال هنگام پاسخ دادن به سئوال طرف مقابل بدون صبر و حوصله جواب می دهند، هنگام بازی در نوبت و انتظار قرار نمی گیرند، حرف های دیگران را قطع و در کار دیگران دخالت می کنند. معمولا این کودکان رفتارهای پرخطر و حادثه جو دارند، از بلندی می پرند، به وسایل خطرناک دست می زنند و سر کلاس درس، نظم را به هم می ریزند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 69762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha