به گزارش خبرگزاری شبستان، وال استریت خیابان سرنوشت ساز اقتصاد آمریکا طی ده روز گذشته شاهد بزرگترین نمود اجتماعی با حضور مردم بوده است.
مردمی که از ماهها پیش برای تحصن در اعتراض به سیاست های آمریکا و اقتصاد شکست خورده که تمام آثار سوء اش متوجه مردم شده است برنامه ریزی های متعددی را طراحی کردند مردم آمریکا برای سر دادن شعارهای اعتراض آمیز خود خیابانی را انتخاب کردند که ساکنانش از بالاترین امکانات آسایشی چون غذای رایگان، پرستار کودک،کتابخانه، اماکن فرهنگی، سالن های موسیقی زنده فعالیت های هنری و سرگرمی برخوردار بودند و هرگز نفهمیدند که اقتصاد فلج شده آمریکا یعنی چه.
در حالی که مردم در تحصنی بی خطر و را هپیمایی ای صلح آمیز تنها خواستار شنیده شدن صدایشان بودند پلیس آمریکا در اولین قدم برای سرکوبی آنها از گاز اشک آور و بعد از آن به ترتیب به وسیله انواع ابزارهای ضد شورشی تفرق مردم را آغاز کرد.
پرتاب کردن گاز اشک آور به طرف صورت تظاهر کننده ای و انداختن او روی زمین و حمله با لگدهای کشنده یا کشیدن موهای زنی در حدی که دسته های مو در دست پلیس جا می ماند از کوچکترین انواع برخوردی بود که پلیس آمریکا در خیابان وال استریت از خود به نمایش گذاشت.
این درست همان شیوه سرکوبی بود که کاخ سفید در طول انقلاب های عربی آن را علیه مردم این کشورها محکوم می کرد.
فلیماکر مارسیا، مستند سازی که اخیرا به مصر سفر کرده است در فیلم مستندی که از حمله پلیس به مردم در وال استریت گرفته شده است نشان می دهد که پلیس آمریکا در شیوه مردم از پلیس دولت حسنی مبارک تقلید می کند و در حمله به زنان و گرفتن اموال آنها تا دستگیری هیچ ابایی از هیچ تعرضی ندارد.
وی که در این حضور در میان مردم تظاهر کننده آمریکایی گرفتار شده است در می یابد مردم نیز در مقابله با پلیس از همان اتحاد مردم مصر پیروی کردند تا بتوانند شمار قربانیان و دستگیر شدگان را کاهش دهند.
در حالی که مردم حتی برای مراقبت های پزشکی از خروج از میان جمعیت امتناع می کردند و سعی می کردند اتحاد خود را برای جلوگیری از حمله پلیس به قلب جمعیت حفظ کند ضربات باتوم به سر و سینه آنها را امان نمی داد و بسیاری از تظاهر کنندگان را دچار حملات قلبی و مغزی کرد.
همانگونه که فیلم های ضبط شده نشان می دهد عصبانیت مردم از این شکل حمله به سرعت به خشم تبدیل شد.
در حین اینکه چنین فریادهایی به گشو می رسید که این ها آمریکایی هایی هستند که تنها به خاطر بی عدالتی اینجا جمع شده اند نه جانی و نه تبهکار.
جالب است بدانیم هر بار که خورشید به میدان وال استریت می افتاد پلیس عقب می کشید و در کنار خیابان جمع می شدند اما به محض اینکه خورشید می رفت و در گوشه ای سایه می افتاد یا شب فرا می رسید حملات آغاز می شد این شکل حمله مانع از آن می شد که بسیاری از حملات در دوربین های رسانه ها به ثبت برسد.
به گزارش آلتر نت،گرچه رسانه ها و خبرنگاران از حملات پلیس بی نصیب نماندند و جمع کردن آنها در گوشه ای به دور از قلب درگیری ها از دیگر اقداماتی بود که پلیس در وال استریت اجرا کرد.
به گزارش آلتر نت، بسیاری از دستگیر شدگان گروههای رسانه ای و خبری در این ماجرا بوده اند.
پلیس آمریکا در این حمله به شیوه سنتی از ورود رسانه های خبری به صحنه های تظاهرات جلوگیری کرد.
در این باره چند وکیل در مجمع عمومی سازمان ملل از رفتار خصمانه پلیس شکایت کردند.
روزنامه نیویورک تایمز در این باره از چند برابر شدن انگیزه مردم نوشت و ادامه داد: مردم از این حملات نه تنها وحشت زده و خسته نمی شوند بلکه انگیزه آنها تقویت شده و میدان را ترک نمی کنند.
پلیس آمریکا در سرکوب تظاهرکنندگان وال استریت دقیقا همان رفتاری را اعمال کرد که کاخ سفید در مورد نیروهای امنیتی کشورهای درگیر انقلاب خاورمیانه علیه مردم به شدت مورد انتقاد قرار داد.
کد خبر 69747
نظر شما