ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی مولدسبب افزایش کیفیت محصولات می شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال جهت گیری برنامه های توانمندسازی نیروی انسانی و مهارت آموزی مشخصی ارائه می شود.

عبدالنبی سواعدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، گفت: سال 97 که به تدبیر مقام معظم رهبری سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده، نمادی از تلاش در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است که معظم اله در چند سال متوالی به آن تاکید دارند.

 

وی با اشاره به اینکه در راستای تحقق شعار سال جهت گیری برنامه های توانمندسازی نیروی انسانی و مهارت آموزی مشخصی ارائه خواهد شد، افزود: ایجاد زیرساخت های لازم برای اصلاح در فرهنگ استفاده از کالای تولید داخل، کمک به ارتقای کیفیت محصولات داخلی، کاهش قیمت تمام شده تولیدات داخلی، ایجاد شبکه توزیع و خدمات به مصرف کنندگان و نوسازی در تکنولوژی محصولات تولیدی نیاز به ارتقاء سطح مهارت و دانش نیروی انسانی مولد کشور دارد.

 

سواعدی، خاطر نشان کرد: برای این مهم همسویی و برقراری ارتباط مناسب بین تولیدکنندگان و موسسات آموزشی خصوصا موسسات مهارت آموزی نقش کلیدی خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: طراحی و ایجاد شبکه های تولید، توزیع و خدمات برای محصولات داخلی با بهره گیری از علوم و فنون بازاریابی و فروش و تامین نیروهای کارآمد ماهر در حوزه های مخلف زاییده ارتباط بین سیستم های آموزشی و صنایع خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری ارتباط و بهره مندی از ظرفیت های صنایع و صنوف از یک سو و ظرفیت های سازمان های آموزشی از سوی دیگر دو بال پرواز برای رسیدن به هدف می باشند، اضافه کرد: با تحقق این امر صنایع و صنوف رونق خواهند گرفت و هم سازمان های آموزشی هدفمند و موثر به جامعه خدمات خواهند داد.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، تاکید کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان در اجرای این مهم مهارت آموزی هدفمند و برابر نیاز صنایع و صنوف را در سرلوحه کار خود قرار داده و تمام ظرفیت و توان خود را در این مسیر قرار خواهد داد.

 

وی عنوان کرد: ایجاد مراکز جوار صنایع و صنوف، استفاده از ظرفیت بنگاه های اقتصادی برای مهارت آموزی در جهت توسعه طرح کارورزی دانش آموختگان و مهارت آموزی در محیط کار واقعی نیاز سنجی مشترک برای تربیت نیروی ماهر و نیمه ماهر با همکاری صنایع و صنوف استان توسعه مراکز مهارت آموزی جوار دانشگاهی، استفاده از الگوهای جدید مهارت آموزی معطوف به تولید و اشتغال و کمک به توسعه شتاب دهنده های کسب و کارهای نوین، استفاده از کالای ایرانی در تجهیزات آموزشی و مواد مصرفی آموزشی کمک به توسعه فرهنگ استفاده از کالای ملی از جمله روش های برنامه های اجرایی سال 97 می باشد.

 

سواعدی، اظهار کرد: مدیران صنایع وتولیدکنندگان ازطریق مهارت آموزی و ایجاد شبکه های بازاریابی و خدمات پس از فروش می توانند به توسعه دست یابند.

 

وی ادامه داد: سرمایه گذاری برای توسعه و افزایش تولیدات نیازمند توسعه منابع انسانی است ومطمئن ترین راه برای رسیدن به این هدف سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور است که دراین زمینه تجارب ارزنده ای دارد.

 

کد خبر 697122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha