قدمت ۴۳۰ ساله مذهب تشیع در تایلند

خبرگزاری شبستان: اسلام در تایلند بزرگترین اقلیت دینی در این کشور به شمار می آید و عمر مذهب تشیع در این کشور قدمت ۴۳۰ ساله دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کشور تایلند با جمعیتی 70 میلیون نفری یکی از کشورهای شرق آسیا به شماری می آید که پادشاه عادلی دارد و  بیشتر ساکنان آن  بودایی هستند و شمار مسلمانان آن به هفت میلیون نفر می رسد.

اسلام در تایلند بزرگترین اقلیت دینی به شمار می آید و تایلند از لحاظ شمار پیروان، دومین جایگاه را در این کشور دارد و حکومت تایلند مسلمانان را به عنوان اقلیت به رسمیت شناخته است.

برهمین اساس، عمر مذهب تشییع در کشور تایلند به 430 سال می رسد و از هفت میلیون مسلمان در این کشور 100 هزار نفر آنها مذهب تشیع دارند و بیشترشان مقلد آیت الله «سید علی سیستانی» هستند.

این هفت میلیون مسلمان از مذاهب مختلف اسلامی به ویژه شافعی هستند و شیعیان امامیه بین 60 تا 100 هزار نفرند که بیشتر شیعیان از آیت الله «سید علی سیستانی» تقلید می کنند و در امور عبادی و کسب و کار به این شخصیت علمی و فرهیخته رجوع می کنند.

در بانکوک 100 باب مسجد و در شهرهای مختلف تایلند سه هزار 500 باب مسجد وجود دارد و مسلمانان با آزادی کامل در به انجام عبادات و فرایض دینی خود می پردازند.

باوجود اینکه بیشتر ساکنان این کشور بودایی هستند، اما  پادشاه این کشور نمی پذیرد که بودایی را به عنوان دین رسمی تایلندی ها اعلام کند و دستور داده که دین رسمی در تایلند دین مجموعه ادیان باشد.

هر روز در مساجد جامع ادعیه های اهل بیت(ع) تلاوت می شود و شیعیان همه شعائر عاشورا را برگزار می کنند و برخی از رجال سیاسی تایلند ازجمله پادشاه این کشور نیز در این مراسم شرکت می کنند و برنامه های اسلامی مذهب شیعی از طریق رسانه های این کشور به ویژه ماهواره ویژه پادشاه تایلند برای مردم این کشور ارایه می شود.

در کشور تایلند آزادی کامل برای چاپ کتابهای اسلامی بدون موافقت دولتی وجود دارد و این مسئله بخشی از آزادی بیان به شمار می آید، به طوری که صحیفه سجادیه به زبان تایلندی ترجمه شده و امروز در دست مسلمانان این کشور است.

کد خبر 696613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha