به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر علی خدادادی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، امروز (27 اسفند) در جمع خبرنگاران گفت: یک هزار و 500 نفر از جوانان و امدادگران این جمعیت در طرح ملی امداد و نجات و ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در قالب 100 پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار و ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در ایام نوروز به مسافران نوروزی خدمات رسانی می کنند.
وی با اشاره به برنامه ها و اقدامات جمعیت هلال احمر خوزستان در نوروز 97، افزود: جمعیت هلال احمر خوزستان در راستای وظایف بشردوستانه و نوع دوستانه خود هر ساله با شروع ایام نوروز اقدام به برپایی ایستگاه های امدادی و پایگاه های سلامت و ایمنی مسافران نوروزی نوروزی می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، خاطر نشان کرد: طرح ملی امداد و نجات مسافران نوروزی از 25 اسفند 96 تا 15 فروردین 97 به مدت 20 روز در سراسر استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه امسال طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی در حوزه جوانان و طرح نیابت را در حوزه داوطلبان داریم، اظهار کرد: در حوزه امداد و نجات 20 پست ثابت، 22 پست موقت و 570 امدادگر، 42 آمبولانس، 30 خودروی امدادی و 15 خودروی نجات، 5 دستگاه موتورلانس و هفت موتورسیکلت امدادی در خدمات رسانی به مسافران نوروزی مشارکت دارند.
دکتر خدادادی، ادامه داد: همچنین یک هزار نفر از جوانان عضو هلال احمر خوزستان با برپایی 32 پست ثابت و هفت پست سیار در قالب طرح ملی ایمنی و نجات مسافران نوروزی مشارکت می کنند.
وی از برپایی درمانگاه های سیار و موقت نوروزی در حوزه بهداشت و درمان خبر داد و تصرح کرد: پیش بینی می شود بتوانیم به بیش از پنج میلیون مسافر نوروزی خدمات رسانی کنیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، ابراز کرد: 2 درمانگاه ویژه راهیان نور در فکه و دهلاویه با 6 پزشک،10 پرستار و 12 امدادگر در ایام نوروز به مسافران نوروزی و زائران راهیان نور خدمت رسانی می کنند.
وی عنوان کرد: داوطلب یاران امداد و نجات هم در پست های سه گانه آبادان، خرمشهر و اندیمشک به همراه پزشکان داوطلب با استقرار در این مبادی مسافران و بیماران را به صورت سرپایی ویزیت می کنند.
وی با اشاره به اجرای کمپین «نه به تصادفات» و برنامه بهبود رفتارهای ترافیکی موسوم به «بهرفت» از سوی هلال احمر، افزود: این دو برنامه در راستای تسکین آلام بشری در زمینه فرهنگ سازی و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و رانندگی ایمن و کاهش آمار تصادفات و تلفات اجرا می شوند.
دکتر خدادادی، یاد آور شد: ارتباط و تذکر لسانی با رانندگان، توزیع لوح های فشرده آموزشی، پمفلت ها و بروشورهای نوروزی جزئیات برنامه ملی بهرفت است.
وی با اشاره به طرح «سحاب» که سامانه حرکت های امدادی و بشردوستانه است، بیان کرد: در این طرح هم داوطلبان با دوچرخه به مراکزی که مسافران نوروزی اسکان یا تجمع می کنند مراجعه و نیازهای آنها را برطرف می کنند.
نظر شما