شادروان:افتتاحیه «مرغابی دشت سرخ»، نمادین و برای جلب توجه مسئولان است

بی توجهی به تامین بودجه فیلم زندگی شهید علی هاشمی،علی اصغر شادروان کارگردان آن را وادار به برگزاری مراسم افتتاحیه نمادین،برای جلب توجه مسئولان نسبت به اهمیت ساخت این فیلم کرد.

علی اصغر شادروان در گفت و گو با خبرنگار شبستان، درباره آخرین وضعیت فیلم «مرغابی دشت سرخ» که قرار است بر اساس زندگی شهید علی هاشمی ساخته شود، گفت: تعلل در روند ساخت این فیلم باعث شد تصمیم بگیریم تا مراسم نمادین آغاز فیلمبرداری این فیلم را برگزار کنیم.
 

 وی افزود: این مراسم عصر چهارشنبه هفته جاری مقابل سینما ساحل اهواز برگزار خواهد شد و قرار است معاونت سینمایی، اقای جواد شمقدری نیز طبق قولی که به ما داده اند، در این مراسم حاضر شوند.

 

شادروان در مورد دلیل این اقدام گفت: اولین هدف ما این است که مسئولین بدانند ساخت این فیلم می تواند به راحتی انجام شود و تنها باید منابع مالی آن فراهم باشد.
 

وی افزود: مساله دیگر جنبه آموزشی این واقعه در سطح استان است. اگر «مرغابی دشت سرخ» با بودجه استانداری خوزستان ساخته شود،برای اولین بار با بودجه استان و برای مردم خوزستان فیلمی بر اساس زندگی یک سردار جنگ اهل خوزستان ساخته می شود که می تواند ریشه های سینمای بومی را در خوزستان ایجاد کند و کم کم شاهد سینمای بومی در تمام استانهای کشور با موضوعات بومی باشیم.

 

این کارگردان در ادامه در مورد این افتتاحیه نمادین گفت:قرار است در این بخش از فیلم آقای سپهر مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان که مجری طرح فیلم نیز هست،جلوی دوربین برود و تعهد بدهد این فیلم تا پایان سال آماده نمایش خواهد شد.معاونت سینمایی نیز با ضور خود قرار است فرمان آغاز فیلمبرداری را صادر کند.

 

«مرغابی دشت سرخ» جدیدترین اثر سینمایی شادروان است و داستان آن درباره بخش‌هایی جالب از زندگی، مبارزات و شهادت سردار شهید «علی هاشمی» در منطقه هور است.
 

«شهیدعلی هاشمی» یا همان سردار هور سال 67 به همراه جمعی از رزمندگان در قرارگاه نصرت کار بزرگی را انجام دادند و یکی از عملیات‌های بزرگ جنگ در سوم اسفند سال 62 در این منطقه به اجرا درآمد که «خیبر» نام گرفت و در سال بعد نیز عملیات دیگری در این منطقه به نام «بدر» انجام شد.
 

شهید هاشمی یکی از فرماندهان سپاه در جبهه جنوب در استان خوزستان بود که از ابتدای جنگ حضور فعالی داشت و به ویژه در زمانی که جنگ در جبهه سوسنگرد شدت داشت وی در آن منطقه فعال بود، اما نام شهید علی هاشمی با قرارگاه نصرت و تلاش‌های شبانه‌روزی و گروه وی برای بررسی منطقه هورالهویزه برای انجام عملیات خیبر و بدر گره خورده است.
 

شهید علی هاشمی در سال 1340 هجری شمسی در اهواز دیده به جهان گشود و با پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 به عضویت کمیته انقلاب اسلامی در آمد. در سال 1359 پس از حمله کشور متجاوز عراق به خاک ایران، علی هاشمی به همراه 40 نفر از نوجوانان و جوانان محله‌های حصیر آباد و آخرآسفالت اهواز به حمیدیه عزیمت نموده و در نهایت تیپ 37 نور را تشکیل دادند و در تاریخ چهارم مردادماه سال 67 در یک درگیری نابرابر با دشمن زبون در سن 27 سالگی جاویدالاثر شد.
 

سردار «علی هاشمی»، بعد از عملیات بیت‌المقدس با حکم فرماندهی وقت کل سپاه مأمور به تشکیل قرارگاه سری نصرت جهت شناسایی منطقه عمومی هورالهویزه ‌(جزایر مجنون) شد که این شناسایی‌ها منجر به عملیات‌های خیبر و بدر شد و در سال 65 با توجه به لیاقت و شایستگی شهید بزرگوار، به فرماندهی سپاه ششم امام صادق(ع) منصوب شد.
 

همچنین چهارم تیرماه سال 67 دشمن اقدام به تک شدیدی در جزایر مجنون می‌کند که شهید «علی هاشمی» علی‌رغم تأکید فرماندهان رده بالای سپاه مبنی بر ترک منطقه تا ‌آخرین لحظات در کنار سایر رزمندگان اسلام در مقابل متجاوزان بعثی جانانه دفاع می‌کند و سرانجام به همراه چند تن از یارانش به آرزوی دیرینه خود رسیده و به لقاءالله پیوسته و جاویدالاثر می‌شود.
 

پیکر این شهید والامقام سال گذشته به همت گروه تفحص شهدا کشف و پس از تشییع در زادگاهش به خاک سپرده شد.


پایان پیام/

کد خبر 69642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha