محمد رضا مسیب زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: به طور کلی سیاست وزارت آموزش و پرورش افزایش مدارس قرآنی نیست.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: همه مدارس وزارت آموزش و پرورش قرآنی هستند. نیاز نیست که بخش خاصی از مدارس قرآنی باشد. فعالیت های تکمیلی قرآنی باید توسط معلمین، دارالقرآن ها و کتاب های درسی صورت گیرد.
مسیب زاده بیان کرد: کیفیت ارایه آموزش های قرآنی اهمیت دارد. قرآن مجید بهترین هدایت گر است و باید در بهترین بستر صورت گیرد. اذعان دارم که کلیه فعالیت های ما با جایگاه و شأن قرآن فاصله دارد و باید بسیار تلاش کنیم و بهترین کیفیت و کمیت را برای آموزش ارایه دهیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به برخی از منتقدان که نسبت به نحو ی آموزش قرآن و کتاب های درسی نقد دارند نیز گفت: سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی برای تالیف کتب زحمات زیادی کشیده است باید کارشناسان راهکار و نقطه نظرات خود را ارایه دهند و تنها به نقد اکتفا نکنند.
مسیب زاده درباره ی راه اندازی مرکز آموزش عمومی قرآن بیان کرد: مسئولیت آموزش عمومی قرآن برعهده وزارت آموزش و پرورش است. براساس طرح شورای توسعه فرهنگ قرآنی و سندجامع توسعه راهبردی قرآن، مسئولیت آموزش عمومی قرآن بر عهده آموزش و پرورش است. تبلیغ و ترویج قرآن بر عهده وزارت ارشاد و پژوهش و مطالعات برعهده وزارت علوم است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مرکز آموزش عمومی قرآن به صورت دبیرخانه است در صددیم با تایید مراجع ذی صلاح به مرکز تبدیل شود.
نظر شما