به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، طلایی زواره در نشست خبری که در سازمان پژوهش و برنامه ریز آموزشی برگزار شد گفت: مهرماه سال آینده پایه دوازدهم مستقر و ساختار آموزشی جدید کامل میشود.
وی افزود: استقرار نظام جدید و تغییر کتب درسی از دوره ابتدایی شروع شد. در این دوره حجم کار اندک بود اما در دوره متوسطه با حجم وسیعی از عناوین بویژه در شاخه فنی و کاردانش مواجه شدیم.
معاون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تصریح کرد: تعداد ۵۱ راهنمای معلم، ۳ عنوان کتاب کار، ۵۵عنوان نرم افزار در متوسطه اول و در متوسطه دوم، ۷۴ عنوان کتاب درسی و ۳۰ عنوان راهنمای معلم را تدوین کرده ایم. همچنین؛ شاخه فنی و حرفه ای نیز ۱۵۹ عنوان کتاب درسی و ۱۲۹ عنوان کتاب درسی هنرآموز تولید شد.
طلایی زوار با بیان اینکه تبدیل آموزش و پرورش به نهاد فرهنگی اجتماعی و مولد سرمایه انسانی در تولید محتواهای کتب درسی و بسته های آموزشی مورد نظر ما است، گفت: جلوه های مفاهیم ارزشی، فرهنگی و اجتماعی در کتاب های درسی، توجه به سیاست های جمعیتی، زیست محیطی، زیست فناوری، اهمیت دادن به سیاست های اقتصاد مقاومتی، معرفی نمادها و ارزش های اسلامی و ایرانی در بسته های آموزشی، توجه به فرهنگ حجاب و عفاف، معرفی عالمان دینی معاصر، توجه به جهاد و دفاع مقدس، توجه به فرایض دینی و امر به معروف، معرفی بناهای تاریخی و اسلامی، معرفی مشاهیر اسلامی و ایرانی، ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت را می توان در بسته های آموزشی و کتب درسی دید.
وی با اشاره به پیوست پژوهشی طرح های آموزش و پرورش گفت: طرح هایی که در شورای عالی آموزش و پرورش مطرح میشوند مسیرهایی را طی میکنند که یکی از آنها سازمان پژوهش است. برای نمونه برنامه درس ملی از سوی سازمان با پیوست های پژوهشی ارائه شد.
نظر شما