نخستین آمبولانس دریایی در خلیج فارس به آب انداخته می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گفت: آمبولانس شناور مجهز به سه تخت حمل بیمار که تمام تجهیزات پزشکی و اورژانسی در آن قرار است طی قراردادی به یک شرکت سازنده برای ساخت واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد شکاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان گفت: آمبولانس شناور مجهز به سه تخت حمل بیمار که تمام تجهیزات پزشکی و اورژانسی در آن، قرار است طی قراردادی به یک شرکت سازنده برای ساخت واگذار شود.

 

وی با اشاره به این که، طراحی و ساخت این پروژه به طور کامل توسط متخصصان داخلی صورت گرفته است، افزود:‌ طول این شناور 12 متر، عرض 42/4 متر و با هزینه بیش از 450 میلیون تومان ساخته می‌شود.
 

شکاری با اشاره به مراحل نصب تجهیزات این آمبولانس خاطر نشان کرد:‌ سیستم‌های ارتباطی و مخابراتی این شناور نیز به شکلی طراحی شده است که به سهولت بتواند با ساحل و مراکز امدادی ارتباط برقرار کند.
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان انتقال بیماران از جزایر استان هرمزگان به مرکز درمانی فوق تخصصی استان را یکی از کارکردهای تاثیرگذار در تامین سلامت جزیره نشینان عنوان کرد و افزود: قابلیت حمل سه بیمار، دو خدمه و هشت همراه در شناور آمبولانس هرمز وجود دارد و تجهیزات داخلی آمبولانس بر اساس استانداردهای لازم برای حمل بیمار در آمبولانس درمانی تعبیه شده است .
 

شکاری تصریح کرد: این شرکت کشتی سازی با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا، اقدام به تولید آمبولانس دریایی با گنجایش انتقال سه بیمار به صورت همزمان را داشته است و امکان جانمایی تجهیزاتی نظیر شوک، تنفس ترکیبی، نوار قلب را داشته و در سامانه ناوبری آن نیز تجهیزات راهبری دریایی در شب به کار گرفته می شود.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 69568

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha