به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، مراسم اختتامیه جشنواره ملی «تقدیر از پایان نامه ها و رساله های برتر علوم انسانی در زمینه تولید و اشتغال»، سه شنبه 22 اسفند در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.
دکتر حسینعلی قبادی، رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در این مراسم طی سخنانی اظهار کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی با قید تولید و اشتغال نامگذاری شد، در نتیجه برای پژوهشگاه فرصتی فراهم آمد تا با عنایت به برنامه راهبردی خودش که کاربردی سازی علوم انسانی است اقدام به برگزاری این جشنواره و در جهت گفتمانِ کاربردی گرایی علوم انسانی حرکت کند.
قبادی تصریح کرد: نگاه کاربردی گری در عرصه علوم انسانی در گذشته نگاه پرکارنامه ای نیست اما با این وجود پژوهشگاه به این سمت می رود که با تاسیس دبیرخانه دائمیِ «علوم انسانی و تولید و اشتغال» و همراهی نهادهای ذیربط و وزارتخانه ها و معاونت علم و فناوری، این رویکرد را ادامه دهد، که خوشبختانه این باور در جامعه در حال شکل گیری است.
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ابراز کرد: با حمایت دستگاه های اجرایی و عزم پژوهشگاه، به سمت کاربردی شدن علوم انسانی می رویم و دستاوردهایی که تا اکنون حاصل شده است بیش از تصورات ما بوده و بارقه های امید فراوانی را ایجاد کرده است تا علوم انسانی به عرصه تجاری سازی و کاربردی سازی وارد شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: این جشنواره چند خوش اقبالی داشت، نخست آنکه برای اولین بار در کشور مجله علمی پژوهشی تماما به بحث اقتصاد مقاومتی اختصاص یافت. همچنین، چند اثر نیز ارایه شد که امروز رونمایی می شوند و عبارتند از: کتاب مجموعه مقالات، همایش اقتصاد مقاومتی، نقدنامه اقتصاد مقاومتی (شامل 55 مقاله)، کتاب دانشگاه، متن و آینده.
گفتنی است، بخش پایانی این مراسم اختصاص به ارایه مقالات تنی چند از پژوهشگران عرصه اقتصاد داشت.
نظر شما