دشمنان بهتر از ما خاطرات خود را می نویسند و تفسیر می کنند

خبرگزاری شبستان:عضو شورای فرهنگی با بیان اینکه دشمنان خاطرات خود را بهتر از ما می نویسند گفت:خاطراتی که بنی صدر و منافقین چاپ کردند به گونه ای برنامه ریزی شده است که تفیک کردن درست و نادرست آن برای نسل امروز بسیار سخت است .

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای فرهنگی امروز در دومین نشست علمی- تخصصی همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: ممکن است برخورد نوستالژیک با مباحث دهه 60 و دفاع مقدس به درد نسل امروزما نخورد، بعضی ها فقط به بیان خاطرات و خواندن وصیت نامه های شهد بسنده می کنند.

 

وی بیان کرد:آن چیزی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که ما در فضای مجازی بدون رقیب حرف نمی زنیم ،یاید به سخنان دشمنان هم توجه داشته باشیم دوم اینکه نسل امروز هیچ خاطره و ذهنیتی از دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ندارند مقصر هم نیستند لذا هیچ انگیزه ای برای شنیدن ان ندارند و می گویند اینها به چه درد ما می خورد ،انها تفاسیر متفاوت و متضادی از وقایع گذشته دارند.

 

ازغدی با بیان اینکه دشمنان خاطرات خود را بهتر از ما می نویسند اظهار کرد:خاطراتی که بنی صدر و منافقین چاپ کردند به گونه ای برنامه ریزی شده است که تفیک کردن درست و نادرست آن برای نسل امروز بسیار سخت است لذا دشمنان بهتر از ما خاطرات خود را می نویسند و تفسیر می کنند.

 

عضو شورای فرهنگی با بیان اینکه در مقابل همه هجمه های وارده در فضای مجازی نویسنده خوب نداریم گفت:مقاله و پایان نامه در خصوص انقلاب و دفاع مقدس نوشته شده است ولی دیده نمی شود.

 

وی با بیان اینکه خاطرات قبل از انقلاب بسیار خوب نوشته شده اند است(خاطرات علم) تصریح کرد: ولی خاطراتی که به اسم شاه بعد از انقلاب نوشته شده است اگر کسی که رزیم شاه را ندیده  آن را بخواند می گوید :شاه چقدر خوب بوده و به هیچ عنوان قابل مقایسه با صدام و آل سعود نیست.

 

رحیم پور با بیان این که در گفتمان باید صادقانه و موجهانه صحبت کنیم،افزود: در اکثر مواقع گفتمان می‌سوزانیم تا گفتمان سازی کنیم. پیش بینی می‌کنم که تا ۱۰ سال آینده ما رسانه ملی نخواهیم داشت. آن زمان در خصوص هر موضوعی، ۱۰ خبر و ۲۰ تفسیر نوشته می‌شود.

 

وی اظهار کرد: غرب مناسبت‌هایی همچون روز کارگر و روز زن که در خصوص ضدغرب بود را به نفع خود تمام کرد. شاید کمتر کسی بداند که در ۸ مارس کارگر‌های زن را آتش زدند، اما به گونه‌ای برنامه ریزی شد که امروز غرب این روز را روز زن دانسته و بزرگ می‌داند. مراسم‌هایی همچون چهارشنبه سوری، روز بزرگداشت کوروش، ولنتاین و هزاران موضوع دیگر که امروز برگزار می‌شود. پیشینه‌ای نداشته و یا آن را تغییر داده‌اند. امروز کمتر کسی در این خصوص تحقیق می‌کند تا بداند چه ماجرای پشت این روزها هست.

 

ازغدی تصریح کرد: وقتی می‌گوییم گفتمان انقلاب و ضدانقلاب منظورمان تفاوت الفاظ نیست؛ چرا که گفتمان یعنی پیش فرض ها و اصول اولیه‌ای که بستری را شکل می‌دهد و در این بستر هر واژه‌ای که به کار می‌رود معنائی متفاوتی خواهد داشت؛ به‌طور مثال اگر اوباما از آزادی بگوید معنی‌اش جنگ و زمانی که امام همین واژه را مطرح کردند معنی‌اش انقلاب و کمک به مستضعفین است.

 

وی با بیان اینکه کارکرد جمله‌ها و موقعیت‌ها متفاوت خواهد شد، گفت: البته اینکه چه کسی این جمله را می‌گوید نیز در معنی جمله نقش خواهد داشت و این مسئله به‌غایت و هدف افراد از بیان آن جمله برمی‌گردد.

 

وی گفت:بزرگ ترین اولویت ما این است که مرزهای گفتمان انقلاب اسلامی و نفوذ را بشناسیم و شاخصه های آنها را به درستی درک کنیم؛ همچنین باید شعارهای انقلاب را برای نسل جدید دوباره تعریف کرد و از لحاظ دانش رسانه ای و سواد نیز تقویت شویم چرا که هنوز بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب ما پنج تیم رسانه ای قوی نداریم که بتوانیم به مصاف رسانه های غربی و حتی برخی رسانه های داخلی برویم.

کد خبر 695449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha