به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهردرای اصفهان، جشنواره «بهشت در قاب تصویر»، نام جشنوارهای است که از سال 1393 با هدف ایجاد بستری مناسب برای شناسایی، معرفی و حمایت از استعدادهای جوانان مراکز فرهنگی در عرصه فیلمسازی آغاز به کار کرده و تاکنون 4 دوره آن با موفقیت به پایان رسیده است.
اختتامیه این جشنواره با حضور هیئتهای مذهبی و مراکز فرهنگی و به همت دفتر تخصصي سينما سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، مجمع فیلمسازان انقلاب اسلامی اصفهان و دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.
رئیس دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به نمایندگی از جانب داوران این جشنواره گفت: این جشنواره از همان سال نخست تا به امروز در تلاش است ضمن جمعآوری آثار غنی مراکز فرهنگی، هیأتهای مذهبی و پایگاههای بسیج استان اصفهان با برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف در تقویت تولیدات فرهنگی شهر نقش موثری داشته باشد؛ این آثار در مراسم مذهبی مختلف استفاده خواهند شد.
مصطفی حیدری قالبهای این جشنواره را به بخشهای فیلمکوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و اینفوموشن، کلیپ تصویری، کلیپ صوتی و فیلمنامه تقسیم کرد و افزود: در این دوره 2 بخش جنبی جدید به نام شهید حججی برای معرفی فعالان گمنام فرهنگی و تجلی قرآن در جامعه نیز راهاندازی شد.
وی پیرامون موضوعات اصلی این جشنواره، گفت: سوگوارهها، میلاد و اعیاد اهل بیت(ع)، دفاع مقدس و فرهنگ پایداری، مناسبتهای ملی و مذهبی، گفتمان انقلاب اسلامی، ویژه برنامههای مختلف مانند (مراسم اعتکاف، عرفه، جلسات قرآن، اردوها و...) مهدویت و نهضت جهانی انتظار و سبک زندگی ایرانی اسلامی از موضوعات اصلی جشنواره بهشت در قاب تصویر است.
در ادامه این جشنواره؛ مدیرعامل سازمان هنری- رسانهای اوج که تهیهکنندگی فیلمهای مختلف مانند «ایستاده در غبار» و «به وقت شام» را در پرونده کاری خود دارد، با بیان اینکه هوای فرهنگ و هنر کشور خوب نیست و ویروسهای مختلفی به جان آن افتاده است، خاطرنشان کرد: بهترین اتفاق فرهنگی در این هوای نامناسب وجود این جشنواره و جریان خودجوش، با استعداد و مستعد جوانان و کاربلدی است که افقهای روشنی را در برابر دیدگان ما قرار داده است.
احسان محمدحسنی با بیان اینکه موضوع فرهنگ و هنر اولویت هیچ دولتی نبوده و نخواهد بود، تصریح کرد: دهه 60 اوج فرهنگ و هنر در زمان پس از انقلاب اسلامی بود و بسیاری از هنرمندان، اساتید و پیشکسوتان امروزی در این دوره رشد کردند.
وی با اشاره به دفاع مقدس و ایجاد محیط مناسب برای رشد فرهنگ و هنر در کشور، بیان کرد: در این زمان و پس از وقوع انقلاب اسلامی و با وجود جنگ تحمیلی شاهد رشد چشمگیری در فرهنگ و هنر این سرزمین بودیم.
در پایان برنامه نیز با حضور احمدسالک؛ نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، سیدعلیرضا خاتون آبادی؛ مشاور شهرداراصفهان، احسان محمد حسنی؛ مدیرعامل سازمان هنری- رسانهای اوج، حجتالاسلام قطبی؛ رئیس دفتر تبلیغات اسلامی شهر اصفهان و رئیس مجمع فیلم سازان انقلاب اسلامی اصفهان از آثار برگزیدگان در بخشهای مختلف تقدیر شد.
در بخش فیلم صوتی نماهنگ دو اثر "ققنوسها نمیمیرند" اثر هدی علیجانیان و "هرجا" اثر مصطفی مقصودی مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش جنبی جشنواره با نام " شهید حججی" اثر مهدی بکایی با نام "شهید حججی" و اثر حسین بهارزاده با نام "خوش اومدی از سفر بابا" تقدیر شدند.
در حوزه تجلی قرآن در جامعه آثاری چون "دختر مروارید" اثر اسماعیل قربی ریزی، "فردا با من است" اثر رضا عسگری، "سلام خدای مهربون" اثر حسن نقیان و "نصف مال من، نصف مال تو" اثر سعید عسگری شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش پویانمایی اثر شکیبا مهدویان با نام " مستوره"، "صفر تا سفر" ساخته موعود شیخبهایی و "تحریرهای رود" ساخته محمد مهدی محسنی تقدیر شدند.
در حوزه فیلمنامه رضا عسگری با اثر" لاکپشت آهنی" به مقام سوم رسید و مصطفی شمس سولاری با اثر" توازن" در مقام نخست جای گرفت.
در بخش نماهنگ تصویری، " کجایی ای گل زهرا(س) اثر مجتبی محبوبی، "من انقلابیام و به عشق میهنم" اثر آثای شمس مورد تقدیر قرار گرفتند. ضمن اینکه سعید امامی؛ مدیر مرکز فرهنگی شهید بهشتی نیز به علت تولیدات فاخر در این بخش از سوی داوران مورد تقدیر ویژه قرار گرفت.
در بخش مستند با تقدیر از یاسر احمدی با اثر "جباره"، مقام سوم این بخش به صورت مشترک به دو اثر " ماجرای دیروز و ماجرای امروز" اثر محمدرضا فرزادمهر و " آتش در گلستان" اثر نوید رضاخانی رسید و اثر " آخرین محرمانه" اثر صالح صباغیان در رتبه دوم قرار گرفت.
نظر شما