کار فرهنگی شعار و سرود خواندن و بنر زدن نیست

خبرگزاری شبستان: امام جمعه ساوه گفت: کار فرهنگی شعار و سرود خواندن و بنر زدن نیست بلکه کار فرهنگی تغییر دادن بینش و گرایش هاست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام دکتر ابراهیم حسینی امام جمعه ساوه در مراسم سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد که در دارالتحفیظ شهرستان ساوه برگزارشد گفت: انقلاب پیامبر گرامی اسلام با مقوله قرائت و فرهنگ شروع شد و سخن نخسیت هم اقرا بسم ربک الذی خلق بود که با انقلاب های دیگر متفاوت است.

 

حجت الاسلام حسینی افزود: اکنون هجمه فرهنگی آمریکا در سراسر دنیا به  عنوان یک معضل است که البته برخی کشورها  مانند فرانسه و ژاپن و چین با اشاعه اینترنت ملی و در نظرگرفتن یارانه فرهنگی با این هجمه مقابله کردند و مجاری آن را بستند؛ ولی در ایران هنوز هم به عنوان بزرگترین معضل است که بساط فرهنگ جامعه را تخریب کرده است.

 

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سال 68 پس از پایان جنگ تحمیلی مباحث تهاجم فرهنگی، شبیه خون فرهنگی، غارت فرهنگی و ناتوی فرهنگی مطرح کردند ولی ما خواب بودیم تا الان که متاسفانه وضعیت فرهنگی نابسامان شده که بنده از آن به عنوان ارتجاع فرهنگی یاد می کنم.

 

 

امام جمعه ساوه اضافه کرد: ارتجاع فرهنگی ناشی از ندانستن مفهوم فرهنگ است؛ علامه جعفری 164 تا تعریف برای فرهنگ آورده اند که مهمترین آن یعنی «کیفیت بایسته زندگی مبتنی بر باورهای بنیادی» فرهنگ آداب ورسوم نیست بلکه اصول و عقاید زندگی و سبک زندگی مبتنی بر آن است.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ غرب بر لذت گروی براساس رضایت بسته شده است افزود: موضوع ازدواج سفید که در برخی مناطق کشورمان باب شده نمادی از ابتذال فرهنگی نشات گرفته از فرهنگ آمریکایی است؛ فرهنگ غرب می گوید: نحوه زندگی هر کس دارایی خود اوست که متعلق به خداست نه جامعه و اختیار کامل بر آن دارد فرهنگشان بر این اساس شکل گرفته، خدا را کنار می گذارند و به لذت گروی روی آوردند.

 

 

حجت الاسلام دکتر حسینی تصریح کرد: کار فرهنگی شعار و سرود خواندن و بنر زدن نیست بلکه کار فرهنگی تغییر دادن بینش و گرایش هاست؛ نیروی انتظامی مرحله آخر کار است با این وضع نمی شود کشور و نظام را حفظ کرد سنخ انقلاب ما کار فرهنگی است  چنانچه بینش تغییر کند  فرهنگ ها درست می شود.

 

وی با بیان اینکه ایران رکورد دارد جراحی بینی و فروش لوازم آرایشی در دنیاست افزود: ایداه آل زندگی در دانشگاه ها و مدارس برای جوانان ما پول، منصب و زیبایی شده است و باید مسئولان فرهنگی به جوانان بفهمانند که برای چه زندگی می کنند و ما می خواهیم زندگی کنیم تا قیمتی شویم نه به هر قیمتی زندگی کنیم.

 

در این مراسم که نماینده ولی فقیه در سپاه، فرمانده سپاه ساوه، امام جمعه شهر آوه، اعضای شورای اسلامی شهر ساوه، شهردار، مسئولان کانون های فرهنگی هنری ساوه حضور داشتند از مدیران مسجد محور و مسئول کانون های برتر در طی سال 96 تقدیر شد.

 

 

حجت الاسلام دکتر حسینی امام جمعه ساوه، حسین محمودی فر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه و علی رسولی فرمانده سپاه به عنوان مدیران مسجد محور و از مصطفی فراغت مسئول کانون سلمان فارسی، ابراهیم معصومی مسئول کانون امام حسن مجتبی(ع) و علی صفری مسئول کانون فرهنگی هنری ثامن الحجج (ع) ساوه تقدیر شد.

 

در این مراسم محمد مهدی کارکن مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان ساوه به بیان گزارشی از فعالیت های کانونهای ساوه پرداخت.

 

کد خبر 695292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha