به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با همسران نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بعدازظهر امروز یکشنبه 20 اسفند و به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در ساختمان مشروطه برگزار شد، گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) آنقدر نزد پیامبر عزیز بود که در روایات نقل شده است هر وقت پیامبر به سفر می رفتند و برمی گشتند ابتدا در خانه این بزرگوار می رفتند و آیه تطهیر را تلاوت می کردند و اینکه پیامبر می فرمایند فاطمه (س) عزیزترین خلق نزد من است نشاندهنده مقام والای این بانوی بزرگوار است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) رشددهنده و پایدارکننده مکتب اسلام بوده است، اظهار داشت: آنچه که در مورد جایگاه و منزلت حضرت فاطمه (س) آمده است مختص به تشیع نیست بلکه اهل تسنن در کتب خود به جایگاه این بانوی بزرگوار پرداخته اند.
لاریجانی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد مسئله عدالت تصریح کرد: عدالت برای کشور رکن است و قطعا رکن تداوم و استحکام هر نهادی عدالت است. با عدالت روابط تنظیم می شود و جامعه رونق می گیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جایگاه عفاف در خانواده و در سطح جامعه تصریح کرد: عفاف جامعه را از دریدگی و گسستگی نجات می دهد و در هر خانواده ای که عفاف باشد افراد هم تکیه می کنند و در سطح بالاتر عفاف موجب همبستگی در جامعه می شود و سوءظن ها را از بین می برد.
وی تصریح کرد: گاهی در شرایط امروز کشور شاهد دریدگی هایی هستیم و این حَسن نیست و قبح جامعه است. نباید تحت هیچ شرایطی آبروی کسی را ببریم و به کسی ظلم کنیم. در حدیث قدسی آمده است اگر کسی آبروی مومنی را بریزد خودش را برای جنگ با خدا ماآماده کرده است، اگر انسان می خواهد درس انسانیت بیاموزد باید نسبت به دیگران حسد و بخل نداشته باشد و اگر می خواهد ترقی کند باید بر روی خودش کار کند.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت عدالت در جامعه اسلامی تصریح کرد: درست است در قرآن خداوند حکم به عدالت می کند اما می گوید تفضل کنید، بهتر است. یکی از راه های تحقق عدالت اجرای قانون است اما بالاتر از آن گذشت و تفضل است و در حکومت ها افضل امور اجرای قانون است.
وی خطاب به همسران نمایندگان گفت: در ساختمانی که شما در حال حاضر حضور دارید شهید مدرس مقابل رضاخان ایستاد و سیلی خورد و این ساختمان خاطرات بزرگی در درون خود دارد. شما عزیزان نیز این سلسله را دنبال می کنید.
وی تاکید کرد: کسانی که تدوین کننده قانون اساسی بودند مجلس را در جایگاهی قرار دادند که مدافع حقوق ملت باشد لذا یک نماینده در همه امور کشور می تواند اظهارنظر و قانون وضع کند اما امور نمایندگی سختی هایی نیز دارد و آن این است که نماینده نمی تواند برای خودش همانند رییس جمهور و یا وزرا جانشین انتخاب کند و قایل به شخص است، کاری که یک نماینده انجام می دهد قابل تفویض نیست.
وی اضافه کرد: نماینده باید در همه جلسات حضور یابد و نمی تواند جانشینی برای خود انتخاب کند، درست است می تواند مشاور داشته باشد اما خودش صاحب رای است و همین موضوع نشانه اهمیتی است که جمهوری اسلامی ایران برای منتخبین ملت در نظر گرفته است اما یک مشکلی هم دارد و آن برای شماست که باید تحمل کنید.
وی خطاب به همسران نمایندگان یادآور شد: نمایندگان دو قسم کار دارند؛ حضور در کمیسیون ها و شوراها و دیگر امور مربوط به حوزه های انتخابیه و سرکشی است که باید از شما دور شود.
وی ادامه داد: من گاهی خرده می گیرم که وقت نمایندگان نباید برای حضور در مناطق صرف شود و اگر احزاب باشند نیاز به حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه نیست. این حرف صحیح و سنجیده نیست چرا که حضور نمایندگان در میان مردم مهمترین امکانی است که مردم می توانند رخ به رخ با مسئولان مسایل شان را مطرح کنند، درست است برای خودشان و خانواده شان زحمت دارد اما این یک دستاورد برای حفظ نظام است که مردم می توانند حرف هایشان را اینگونه به حکومت برسانند.
لاریجانی با اشاره به اینکه چالش های مختلفی در حال حاضر در کشور وجود دارد، گفت: در حال حاضر چالش هایی در کشور وجود دارد که در هم تنیده شده اند که باید با تعلق، توجه و دقت نظر حل شوند و با شعار قابل حل نیست. قطعا با دقت و چالش علمی در کشور این چالش ها نیز در کشور سامان می یابند و تردید نداریم نظام جمهوری اسلامی ایران که با تکیه ای که بر مردم دارد و با تجربه ای که از 40 سال قبل دارد جنس مشکلات را می شناسد و چالش های آینده را حل می کند.
نظر شما