آینده روشن نسل جوان در گرو آشنایی با زندگی سراسر افتخار حضرت زهرا(س) است

خبرگزاری شبستان: آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر سرمشق و الگوگیری از پیام های بزرگ زندگانی کوتاه حضرت فاطمه زهرا(س) تاکید کرد و گفت: لازم است نسل جوان را با زندگانی سراسر افتخار فاطمه(س) آشنا سازیم تا آینده روشنی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از هرمزگان، متن کامل پیام آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید خطاب به کنگره بانوی آفتاب که در جزیره قشم برگزار شد، به این شرح است؛

 

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از هر چیز این کنگره عظیم و باشکوه را که به منظور بزرگداشت مقام والای سیده نساء‌العالمین فاطمه الزهرا (س) با شرکت شعرا، اندیشمندان و اساتید و دانشجویان استان‌های خراسان جنوبی، فارس، بوشهر، هرمزگان، کرمان و سیستان‌و‌بلوچستان در آیین مرکز مقدس تشکیل شده به همه شما عزیزان و دست اندارکاران تبریک می‌گویم و امیدوارم به اهداف عالیه که از این کنگره دارید نائل شوید.

 

حقیقت این است که شخصیت بانوی اسلام همچون آفتاب می‌درخشد و از نور و حرارت و آثار تربیتی او همگان بهره‌مند می‌شوند.

 

روایاتی که درباره این بانوی بزرگ اسلام از پیغمبر اکرم(ص) نقل شده در کتب فریقین هماهنگی کامل دارد.

 

وقتی می خواستم کتاب "زهرا برترین بانوی جهان" را بنویسم تصمیم گرفتم چهل حدیث ناب در فضائل گوناگون آن حضرت که مورد قبول شیعه و سنی باشد را در کتاب بیاورم تا فایده کتاب کامل گردد و  مشمول حدیث شریف "من حفظ علی امتی اتربعین حدیثا" شوم.

 

ناگاه بر این حقیقت واقف شدم که تمام فضائلی که در کتب شیعه درباره آن  حضرت آمده عینا در منابع معروف و دست اول اهل سنت نیز می‌باشد و این دلیل روشنی بر آن است که همگان بیش از پیش باید در تعظیم آن بزرگوار بکوشند.

 

از میان آن همه فضائل، این حدیث بیش از همه نظر مرا جلب کرد که پیغمبر(ص) طبق نقل سه کتاب معروف مستدرک‌الصحیحین، الاصابه و اسدالغایه خطاب به بانوی اسلام فرمود: یا فاطمه ان الله یغضب لغضبک و یرضی لرضاک؛ خداوند به خاطر خشم تو خشم می‌گیرد و به خاطر رضای تو راضی می‌شود.

 

همین حدیث با تفاوت مختصری در صحیح بخاری و در کتب شیعه نیز آمده است.

 

این حدیث ما را در این فکر فرو می‌برد که بالاترین مراحل سیر و سلوک در عرفان اسلامی آن است که انسان به جایی برسد که تسلیم مطلق در برابر رضای الهی و اوامر او باشد که به آن مقام فنی فی‌الله یعنی فنای خواست انسان در خواست خدا است، گفته می‌شود.

 

ولی این روایت می‌گوید مقام والای بانوی اسلام از این مرحله هم گذشته است و به جای رسیده که خداوند به رضا و غضب او ارج می‌نهد و از هر کس  و هر چیزی که این بانوی بزرگ راضی شود خدا راضی می‌شود و هر کس و هر چیزی ناراضی گردد، خدا ناراضی می‌شود و چه مقام و منزلت و موهبت عظیمی است که برتر از آن است که در اندیشه ما بگنجد و این نیست مگر به سبب معرفت والا، و انغمار در طاعت حق و غرق شدن در محبت پروردگار و عبادت و بندگی او و دفاع از حق.

 

برادران و خواهران عزیز، بیایید این بانوی جهان را سرمشق و الگوی خود قرار دهیم و پیام‌های بزرگ زندگانی کوتاه او را بشنویم و در زندگی خود پیاده کنیم، مخصوصا لازم است نسل جوان خود را با زندگانی سراسر افتخار او آشنا سازیم تا آینده روشنی داشته باشند.

 

بار دیگر لازم می‌دانم به همه شما عزیزان به خصوص دست اندارکاران  و شعرا و مسؤولان نهادها و ارگان‌ها و خانواده‌های محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران و بالاخص امام جمعه محترم استان هرمزگان و مسؤول محترم سازمان تبلیغات اسلامی استان تبریک بگویم و از همه کسانی که برای تشکیل این کنگره عظیم تلاش کردند و همه آنها با شرکت خود بر شکوه آن افزودند، تشکر کنم.

 

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

قم- ناصر مکارم شیرازی- 14/12/1396

 

کد خبر 694273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha