عملی کردن وحدت حوزه و دانشگاه هدف اصلی تأسیس مؤسسه امیرالمؤمنین است

رئیس پژوهشکده فلسفه ایران، عملی کردن وحدت حوزه و دانشگاه را اساسی ترین عامل تأسیس مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام عبد الحسین خسروپناه، رئیس پژوهشکده فلسفه ایران و استاد موسسه آموزش عالی امیرالمومنین(ع)، در مراسم آغاز سال تحصیلی مؤسسه آموزش عالی امیرالمومنین (ع) که در مسجد اعظم اهواز برگزار شد، با بیان اینکه ضرورت ها و نیازها موجب شد تا این مؤسسه تأسیس شود، گفت: این مؤسسه با هدف شناخت و شناسایی معارف اهل بیت (ع) و ترویج آن در جهان تأسیس شده است.

 

وی با اشاره به سه انگیزه و هدف تأسیس مؤسسه امیرالمؤمنین(ع)، افزود: ضرورت عملی کردن وحدت حوزه و دانشگاه، ترویج و اعزام مبلّغ به سراسر جهان به ویژه جهان عرب و تأمین نیازهای مناطق مرزی به جهت هجمه های تبلیغی از اهداف تأسیس این مؤسسه هستند.

 

حجت الاسلام پیمان علی نژاد، قائم مقام مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین(ع) نیز به ارائه گزارشی از عملکرد سال نخست این مؤسسه پرداخت و تصریح کرد: این مؤسسه سال گذشته فعالیت خود را با 57 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در 2 رشته تحصیلی کلام شیعه زیر گروه امامت ولایت و ادبیات عرب آغاز کرد.

 

وی هدف از تأسیس این مؤسسه را تبلیغ و ترویج معارف اهل بیت(ع) دانست و خاطرنشان کرد: میانگین معدل دانشجویان در سال گذشته 17 بود و این موضوع نشان‌دهنده جدیت دانشجویان موسسه است، در سال جاری هم 93 دانشجو پذیرش شده و پیش‌بینی می‌شود حدود 100 دانشجو در سال تحصیلی جدید در این مؤسسه مشغول به تحصیل شوند.

 

وی با بیان اینکه مقدمات لازم برای ایجاد دوره دکتری در این مؤسسه انجام شده و به‌زودی با صدور مجوز نهایی از سوی وزارت علوم، در این مقطع هم دانشجو پذیرش می‌شود، تأکید کرد: در تابستان امسال دوره فشرده مکالمه عربی در مؤسسه برگزار شد و در تلاش هستیم که مکالمه عربی را با جدیت دنبال کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خوزستان، رضا شیشه بر، معاون آموزش مؤسسه آموزش عالی امیرالمؤمنین(ع)، به ارائه گزارش اجرایی این مؤسسه پرداخت و عنوان کرد: این مؤسسه آموزشی وابسته به وزارت علوم و تحقیقات است به همین دلیل وظیفه داریم در چارچوب این قوانین به ارائه دروس به دانشجویان بپردازیم، این حساسیت در مؤسسه وجود دارد از این رو باید کار را به گونه‌ای انجام دهیم که در شأن نام مقدس امیراالمومنین(ع) باشد.

 

وی با اشاره به اهمیت زبان‌آموزی یادآور شد: بحث زبان‌آموزی به‌ویژه زبان عربی در این مؤسسه نقش پررنگی دارد، معتقدیم دانشجویان در کنار آموزش علمی و تخصصی خود باید بتوانند از موازع امامت و ولایت و حریم اهل‌بیت(ع) در شرایط سختی که اکنون در منطقه ایجاد شده، دفاع کنند، به همین دلیل نیاز است که دانشجویان به زبان عربی مسلط شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 69413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha