رویکرد هنری مهم ترین تفاوت کانون های مساجد با نهادهای فرهنگی دیگر/لزوم توجه به اعتلای همزیستی مومنانه در مساجد

خبرگزاری شبستان: سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، رویکرد هنری را مهم ترین تفاوت کانون های مساجد با نهادهای فرهنگی دیگر دانست و بر لزوم توجه به اعتلای همزیستی مومنانه در کانون های مساجد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمود علیخانی، سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز (14 اسفند) در آستانه ربع قرن تلاش کانون های مساجد در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در اوایل دهه 70 مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) جهت مقابله با تهاجم فرهنگی، تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد را ضرروری بیان کرد و بر این اساس با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی این مراکز در سراسر کشور تاسیس شد.

 

وی ادامه داد: ربع قرن از تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد می گذرد که شعار سال جاری این مراکز «جوان، مسجد و هنر» است تا جوانان به مساجد، پایگاه های الهی بر زمین سوق داده شوند.

 

حجت الاسلام علیخانی اظهار کرد: کارهای فرهنگی به تعبیر مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) همچون اکسیژن برای جامعه مورد نیاز است و کانون های مساجد با تعامل نهادهای دیگر فرهنگی به ایفای خطیر خود در حوزه فرهنگ می پردازند.

 

وی بیان کرد: فعالیت ها در کانون های مساجد با رویکرد هنری و خانواده محوری باید صورت گیرد تا به خروجی های مطلوب و  مورد هدف خود در این مراکز نائل شویم.

 

حجت الاسلام علیخانی ابراز کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد با شعار «اعتلای همزیستی مومنانه» به تعامل با سایر نهادهای دیگر می پردازند تا مساجد به جایگاه اصلی خود همانند زمان پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) برسند.

 

وی گفت: چشم انداز افق 1414 کانون های فرهنگی و هنری مساجد، ظرفیت های اجتماعی این مراکز به عنوان موثرترین شبکه هنری و خانواده محوری جهت جریان سازی همزیستی مومنانه در ایران و جهان است.

 

حجت الاسلام علیخانی اظهار کرد: بیش از چهار هزار مسجد در مازندران وجود دارد که هزار و 110 کانون مساجد در آنها تاسیس شده است و این تعداد می تواند در تمام مساجد نیز گسترش یابد.

 

وی بیان کرد: جشنواره قرآنی مدهامتان، نهضت مطالعه مفید، ربیع القرآن از جمله فعالیت های شاخص کانون های مساجد استان مازندران به شمار می آیند.

 

حجت الاسلام علیخانی ابراز کرد: انقلاب، دستاوردهای بسیاری در بخش های مختلف سیاسی، اجتماعی، هنری، علمی و ... داشت که بالاترین امتیاز و نمره انقلاب در حوزه فرهنگ است.

 

وی ادامه داد: دانشمندان شهیدی نظیر احمدی روشن و شهریاری و همچنین حضور فعال جوانان در اعتکاف مساجد دانشگاه ها و برگزاری برنامه های متعدد در کشورهایی نظیر هند در 22 بهمن تنها نمونه هایی از دستاوردهای فرهنگی انقلاب در داخل و خارج کشور هستند.

 

حجت الاسلام علیخانی گفت: تجلیل از 106 عضو فعال کانون های مساجد، شنبه(19اسفند) در سالن برق منطقه ای و همچنین برگزاری جشن بانوی بصیرت در شهرهای فریدونکنار و نوشهر از برنامه های شاخص ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران به مناسبت 18 اسفند، سالروز تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.

به گزارش شبستان، خبرنگاران در این نشست خبری سوالاتی را درباره کانون های مساجد و فعالیت های فرهنگی مطرح کردند.  

کد خبر 693618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha