ربع قرن خدمت صادقانه/پشتوانه مردمی بهترین سرمایه کانون های فرهنگی هنری مساجد

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام معتمدی به ربع قرن خدمت صادقانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و مردم را بهترین و بزرگترین پشتوانه این کانون ها دانست که همواره در ۲۵ سال گذشته در همه زمینه ها مشارکت داشته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی رییس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت بیست و پنجمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد به ربع قرن خدمت خالصانه کانون ها در عرصه فرهنگی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اصلی ترین هدفی که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در نظر داشته و دارد، مقابله با تهاجم فرهنگی است.

 

وی شناسایی استعدادها، رونق بخشی به فعالیت ها و تقویت کارکرد مساجد را از دیگر اهداف کانون های فرهنگی هنری برشمرد و افزود: در این زمینه ها کانون ها در طول 25 سال گذشته تلاش های بسیاری داشته اند و جوانان و نوجوانان را به مساجد جذب کرده اند.

 

معتمدی به برنامه های آموزشی، اردویی، تربیتی و اوقات فراغت کانون ها اشاره کرد و گفت: به صورت میانگین کانون های فرهنگی هنری در هر مسجد 100 نفر عضو دارند.

 

وی با بیان اینکه اعضای کانون ها با شرکت در کلاس های آموزشی و تقویت بنیه علمی و هنری خود در جشنواره ها شرکت می کنند، تصریح کرد: یکی از این جشنواره ها، جشنواره قرآنی مدهامتان است که به صورت کانونی، شهرستانی، استانی و کشوری در رشته های مختلف برای خواهران و برادران برگزار می شود.

 

رییس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: تا کنون بالغ بر یک هزار و 300 باب کتابخانه در مساجد استان راه اندازی کرده ایم که می توانند یکی از زمینه هایی باشند که خانواده ها را به مساجد جذب کنند.

 

مساجد 24 ساعته به مردم خدمت رسانی کنند

وی با انتقاد از مشکلاتی که به هر دلیل موجب پایین آمدن ورود افراد به مساجد می شود، اظهار داشت: مساجد باید به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به مردم باشند و مردم بتوانند از فضای معنوی مساجد بهره ببرند تا به مسجد طراز اسلامی برسیم.

 

مسجد بهترین فضا برای تربیت حفاظ قرآن کریم

معتمدی با تاکید بر اینکه بایستی فضای گفتگو در مساجد شکل گیرد، افزود: برای رسیدن به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، مساجد که بهترین مکان هستند بایستی آمادگی داشته باشند تا قبل و بعد از اذان کلاس آموزشی و حفظ قرآن دایر کنند و برای تحقق بخشیدن به فرمایش معظم له از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

 

وی برگزاری ویژه برنامه های آموزشی و تفریحی در ایام اوقات فراغت را از ویژگی های کانون های فرهنگی هنری مساجد برشمرد و خاطرنشان ساخت: کانون ها با مشارکت مردم اوقات فراغت شاداب و معنا داری را فراهم کرده اند.

 

رییس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان به سه رکن مسجد، مدرسه و منزل اشاره کرد و گفت: ارتباط بین این سه رکن بسیار مهم است که در استان اصفهان با برنامه های هماهنگی توسط کانون ها تلاش شده است تا ارتباط خوبی با مدارس و خانواده ها به منظور تربیت دینی شکل گیرد.

 

وی به تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: تا پایان سال 96 نزدیک به یک هزار و 900 باب کانون فرهنگی با مجوز رسمی در این استان فعالیت می کنند که از لحاظ کمی و کیفی بر اساس ارزیابی های ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور دارای رتبه اول هستیم.

 

هیئت های اندیشه ورز در مساجد تشکیل می شود

معتمدی به راه اندازی هیئت های اندیشه ورز در مساجد در سال آینده اشاره کرد و افزود: دنبال هستیم تا بتوانیم از ظرفیت نخبگان محل و اساتید حوزه و دانشگاه که در جوار و نزدیکی مسجد هستند به منظور رفع مشکلات فرهنگی، اقتصادی و آسیب های اجتماعی هر منطقه استفاده کنیم.

 

 

پرتال جامع مساجد، محلی برای تبادل ایده های خلاقانه

وی در پایان سخنانش به راه اندازی پرتال جامع مساجد در سال 97 اشاره کرد و گفت: در این پرتال ضمن به روز بودن فعالان فرهنگی مساجد، مساجد کشور می توانند از یکدیگر طرح و ایده دریافت کنند و ایده های خلاقانه خود را به اشتراک بگذارند.

 

 

کد خبر 693507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha