به گزارش خبرنگار شبستان، سیدابوالفضل رضوی، معاون روستایی ریاست جمهوری در نشست خبری ظهر امروز 13 اسفند گفت: سومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان عشایر با رویکرد تبیین نقش روستاییان و عشایر در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی 15 تا 18 اسفندماه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.
وی معرفی مشاهیر و استعدادهای جوان و کارآفرینان در مناطق روستایی و عشایری، معرفی جاذبه های فرهنگی، طبیعی و گردشگری را از اهداف برگزاری سومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر عنوان کرد و افزود: ایجاد ارتباط دوسویه بین شهرنشینان با روستاییان و عشایر، تقویت روحیه خودباوری و توانمندی در جامعه روستایی و عشایری، معرفی روستاهای نمونه و معرفی آنها به عنوان الگوی توسعه برای سایر روستاها از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
رضوی با بیان اینکه جامعه شهری تولیدکنندگان، مصرف کنندگان، سرمایه گذاران، اصناف و تجار از مهمترین جامعه هدف در این نمایشگاه هستند، گفت: طبیعت زیبا، الگوی همدلی و همزبانی، خودباوری و اعتماد به نفس، زندگی سالم و هوای پاک، مظهر سادگی و بی آلایشی، محور تولید و اشتغال، خاستگاه اقتصاد مقاومتی، سرمایه انسانی پویا از جمله شاخص های مورد توجه در این طرح و در ارتباط با مناطق روستایی و عشایری است.
وی در خصوص برگزاری سومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر خاطرنشان کرد: نمایشگاه شامل غرفه های اصلی که به تعداد استان ها می باشد، است و مساحت هر غرفه متناسب با تعداد شهرستان های تابعه آن استان و جمعیت روستایی در نظر گرفته شده است.
رضوی افزود: غرفه های استانی شامل غرفه های شهرستانی با سردر جداگانه به نام شهرستان است و هر شهرستان توانمندی های روستاییان و عشایر آن شهرستان را متناسب با فضای در اختیار به نمایش خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: بخش ویژه ای به نام نمایشگاه نوآوری ها و ایده های نو با 31 غرفه طراحی شده است که هر کدام از غرفه ها متعلق به یک استان است و در این بخش خلاقیت هایی که در رونق بخشی به فعالیت های روستایی استان موثر بوده به نمایش گذاشته می شود.
معاون روستایی مناطق محروم رییس جمهور گفت: بخش سرزمین ما با حضور سازمان های مردم نهاد، شرکت ها و موسسات فعال در بخش طبیعت گردی، اکوتوریسم و اقامت های بومی گردی و صنایع مرتبط به معرفی مناطق گردشگری و جاذبه های طبیعی در مناطق روستایی و عشایری می پردازد.
رضوی افزود: 130 غرفه فرعی برای ارایه فعالیت های دستگاه های ملی مرتبط با توسعه روستایی، معرفی فعالیت های شرکت های دانش بنیان، برخی انجمن های فعال در عرصه آموزش و توانمندسازی روستاییان و سازمان های مردم نهاد و انجمن ها، گروه های جهادی، نمایندگی برخی سازمان های بین المللی در ایران، دفتر ستاد حقوق بشر، مراکز خدمات و گردشگری روستایی در نظر گرفته شده است.
نظر شما