پیشرفت امروز ما در عرصه پزشکی مرهون تجربیات دوران دفاع مقدس است

خبرگزاری شبستان: معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه گفت: خدمات بخش بهداشت و درمان کشور به رغم نقش برجسته که در دوران دفاع مقدس داشته، مورد غفلت واقع شده در حالی که پیشرفت امروز جامعه پزشکی مرهون تجربیات دوران دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار احمد عبداللهی، معاون امداد، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپاه، امروز (10 اسفند) در ششمین آیین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون در خرمشهر، اظهار کرد: یکی از مهمترین اهداف و مقاصدی که در برگزاری آئین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون داریم، پاسداشت مقام شامخ شهدای عرصه بهداشت و درمان کشور است.

 

وی به خدمات و فداکاری‌ های جامعه بهداشت و درمان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: خدمات بخش بهداشت و درمان به رغم نقش برجسته و سابقه درخشانی که در دوران دفاع مقدس داشته، متأسفانه مورد غفلت واقع شده و خلاء حرکتی و جریان که فداکاری های جامعه پزشکی را به مردم نشان بدهد وجود داشت.

 

عبداللهی خاطر نشان کرد: با چنین انگیزه ای، از سال 1390 به همت معاونت بهداشت، امداد و درمان آموزش پزشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این ایده مطرح شد که با طراحی جایزه ملی شهید دکتر رهنمون، بتوانیم علاوه بر پاسداشت شهدای والامقام عرصه بهداری دفاع مقدس و تجلیل از خانواده های آنها، امکانی برای معرفی و تقدیر از الگوهای برتر جامعه پزشکی و ترویج ارزش های انقلابی در جامعه نظام سلامت کشور فراهم آوریم.

 

وی با بیان اینکه این برنامه توسط ریاست وقت ستادکل نیروهای مسلح به تأیید مقام معظم رهبری رسید، افزود: این برنامه در پنج دوره با شرایط و شاخصه های خاصی برگزار شده و امسال برای ششمین دوره متوالی آیین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون در حال برگزاری است.

 

دبیر ششمین آیین اهدای جایزه ملی شهید دکتر رهنمون با اشاره به برخی  شرایط و شاخصه‌ های انتخاب برگزیدگان برای دریافت جایزه ملی شهید رهنمون، تصریح کرد: از شرایط اختصاصی برگزیدگان این است که آن فرد از خانواده شهدا به ویژه شهدای والامقام جامعه پزشکی کشور باشد.

 

وی ادامه داد: همچنین شاخص های عمومی ما مشهور بودن به اخلاق اسلامی است، و فرد باید اسوه و الگوی اخلاق، ایثارگری و فداکاری و به تعبیری مدافع و مروج ارزش ‌های دینی باشد.

 

عبداللهی خاطر نشان کرد: با برگزاری سالانه این برنامه، قصد داریم از پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران، بهیاران، امدادگران و حتی راننده عزیز یک آمبولانس که در دفاع مقدس در حوزه پزشکی از خود مجاهدت و رشادت بزرگی نشان داده، تقدیر کنیم.

 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، اذعان داشت: مقام معظم رهبری بارها درمورد انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس به نسل های بعد و بهره برداری از گنجینه دفاع مقدس تأکید فرموده اند.

 

معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه با بیان اینکه اعتقاد ما این است که برگزاری این برنامه ها، گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری است، ادامه داد: ما پزشکانی داریم که سالها در اسارت دشمن بعثی بودند، پزشکانی که 60 تا 70 جانبازی درصد دارند و پزشکانی که اعضای بدنشان را اهداء کردند.

 

وی با اشاره به خدمات پزشکان در دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: در بیمارستان های صحرایی دوران دفاع مقدس، برای اولین بار در دنیا اقدامات و جراحی ‌های بسیار پیچیده از جمله جراحی مغز و اعصاب صورت گرفت و اگر امروز شاهد پیشرفت در عرصه پزشکی کشور بوده و در بخش های مختلف در دنیا حرف برای گفتن داریم، آن را مرهون تجربیات دفاع مقدس هستیم.

 

عبداللهی تصریح کرد: این گردهمایی های سالانه در حقیقت به مثابه یک تجدید پیمان و میثاق میان پزشکان زمان جنگ است و ما می بینیم همه آنها همچنان در متن انقلاب اسلامی حضور دارند، به آرمان های شهدا وفادارند و هنوز هم آماده هستند تا جان خود را برای دفاع از اسلام فدا کنند.

 

کد خبر 692911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha