به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، محمد هادی فخرایی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس امروز (2مهر) در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی سرود های انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به اینکه سرود "قصه بابا" امروز برای تمام افرادی که دوران دفاع مقدس را به یاد دارند و در آن حال هوا حضور داشتند تبدیل به یک نوستالژی شده است ، گفت: شنیدن این سرود تاثیرگذار، احساس درونی خاص، همراه با موقعیتهای دوران دفاع مقدس در عموم مردم زنده می کند.
وی با تاکید بر اینکه هرچند این سرود در شهرستان آباده پدید آمد و گویش آن با بسیاری از استان ها متفاوت بود اما به سرعت توانست با مخاطب ارتباط برقرار کند و در کل کشور خود را مطرح کند، خاطر نشان کرد: شهرستان آباده به حق شهرستانی فرهنگی است و پدید آوردن سرود های انقلابی و دفاع مقدس در آن روح تازه ای به هنر سرود عطا کرد.
فخرایی با بیان اینکه هنر نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در انتقال و ترویج فرهنگ دفاع مقدس دارد، افزود: حس زیبایی شناسی هنر بسیار خوب میتواند مفاهیم بسیار مهم دوران باشکوه و طلایی دفاع مقدس را در میان اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان منتشر کند.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: جریان دفاع مقدس موجب تغییر در هنر و ادبیات ایران شد و عرصه ای را مردمی کرد که تا پیش از پیروزی انقلاب و وقوع جنگ تحمیلی در انحصار گروه خاصی بود.
فخرایی با تاکید بر اینکه اما به نظر می رسد توجه به تاثیر هنر بر دوران دفاع مقدس مقوله ای بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، یادآور شد: امید داریم اعتلای همه هنر هایی که در طول دفاع مقدس تاثیر گذار بودند و باعث انگیزش حضور در رزمندگان بودند را شاهد باشیم.
پایان پیام/
نظر شما