به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد همتیان امروز(5اسفند) در نود و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان با اشاره به ثبت نام 2049 واحد تولیدی استان سمنان برای دریافت تسهیلات رونق تولید گفت: تسهیلات رونق تولید در استان سمنان باهدف راهاندازی واحدهای تولیدی نیمه فعال و غیرفعال در استان ارائه میشود و این مهم بخش عمدهای از مشکلات اقتصادی حوزه تولید را در استان مرتفع میکند.
وی با بیان اینکه احیای واحدهای در شرف تعطیلی از اهداف اصلی است گفت: در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی با روند خوبی مواجه بودیم و در حوزه صنعت نیز می بایست در پرداخت تسهیلات تلاش بیشتری انجام شود.
همتیان با تاکید بر اینکه مدیران بانک ها باید آخرین وضعیت را در پرداخت تسهیلات اعلام کنند، ادامه داد: یکی از مشکلات موجود در پرداخت تسهیلات بانک ها هستند که با توجه به در پیش بودن ایام پایانی سال تکلیف پروندههای مانده در بانک ها باید مشخص شود.
معاون هماهنگی امور هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به اینکه مشکلات بانک ها باید در پرداخت تسهیلات رفع شود، ابراز داشت: بانک ها در بحث تضمین نهایت مساعدت را باید با متقاضیان داشته باشند تا باعث بیانگیزگی متقاضیان نشود.
وی با بیان جایگاه ویژه سرمایهگذاران بخش خصوصی در ارتقا سطح اقتصادی تأکید کرد: استان سمنان ظرفیتهای ویژهای برای سرمایهگذاری دارد و این ظرفیتها نیازمند معرفی و تبلیغ به سرمایهگذاران است.
همتیان در ادامه از تصویب یک هزار و ۳۱۲ مصوبه توسط اعضای کارگروه در راستای رفع موانع تولید خبردادوگفت: درخصوص پیگیری مصوبات باید پایان هرماه رصد لازم انجام وعلت انجام نشدن برخی مصوبات نیز موردبررسی قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۷۳۳ واحد تولیدی این استان تاکنون از تسهیلات رونق تولید بهره مند شده اند اضافه کرد: امسال چهار هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به46 درصد واحدهای تولیدی استان سمنان پرداخت شده است.
بهروز اسودی از عودت ۴۵۷ پرونده واحدهای تولیدی از بانکهای عامل خبردادوافزود: با توجه به ایام پایانی سال بانک ها برای تحقق سهم پرداختی استان، عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی شتاب و نسبت به تعیین تکلیف پروندههای واحدهای تولیدی عودت شده، اقدام کنند.
وی با اشاره به معرفی یک هزار و ۶۳۵ واحد تولیدی استان متقاضی دریافت تسهیلات رونق به بانک های عامل اظهار داشت: ارزش این تسهیلات مبلغ بیش از ۱۲هزار میلیارد ریال را شامل میشود.
اسودی بابیان اینکه تاکنون مشکلات ۵۴۳ واحد تولیدی استان سمنان بررسی و برای رفع موانع یک هزار و ۳۱۲ مصوبه به تصویب اعضای کارگروه رسیده است، اضافه کرد: از این تعداد ۴۴درصد مصوبه مربوط به تامین مالی، تسهیلات، ۱۸درصد مربوط به امور زیربنایی، ۱۵درصد مربوط به مالیات، ۱۱درصد مربوط به تامین اجتماعی و مابقی دیگر امور سرمایهگذاری و تولید مربوط میشود.
با تصویب اعضای کارگروه در این نشست با پرداخت ۱۱۵ میلیارد ریال تسهیلات به هفت واحد تولیدی استان سمنان و با اشتغالزایی حدود ۱۲۰ نفر موافقت شد.
نظر شما