مهدی محدثی نویسنده و پژوهشگر حوزه در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم،با اشاره به سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) گفت: حضرت زهرا (س)، بانويي كه مظهر حيا و عفت بوده و دريايي از وقار « چگونه بودن » و « چگونه زيستن » است می تواند برای همه زنان مسلمان بهترين الگو باشد .
وی افزود: اسلام، زن را گوهري ارزشمند مي داند كه بزرگ ترين و نخستين مسئوليتش، تامين آرامش و امنيت خانواده است.
نویسنده و پژوهشگر حوزه ادامه داد: بيگانگان از همان قديم، براي انحراف زن از اين تكليف شرعي، تلاش ها كرده اند و البته نتيجه هایی هم گرفته اند.
محدثی تصریح کرد: برهنگي، سابقه اي به قدمت تاريخ دارد؛ شيطان از همان زمان خلقت آدم و حوا تا به امروز، كوشيده تا به نوعي فرهنگ برهنگي را ترويج دهد و به اهداف خود برسد؛ چرا كه غريزه شهوت، قوي ترين غريزه در آدمي است كه اگر تحت كنترل نباشد، مي تواند او را به منجلاب تباهي بكشاند.
وی اظهار داشت: امروزه فرهنگ بي حجابي و بدحجابي تحت عناويني همچون: مدگرايي، ورزش، آزادي، پيشرفت، زندگي مدرن و ... بروز و ظهور پيدا كرده است.
نویسنده و پژوهشگر حوزه خاطر نشان ساخت: عده اي آن را مانعي در انجام امور روزانه مي دانند و مساوي بودن مرد و زن را دستاويزي قرار داده اند تا خود را عريان كنند و از قيد و بند حجاب رهايي يابند (!) . جالب تر آن كه گاهي آن هايي كه به واجب و حرام عقيده اي ندارند، از كراهت داشتن رنگ مشكي سخن مي گويند تا چادر مشكي را زير سوال ببرند.
محدثی یاد آور شد: در قرآن كريم هرجا سخن از شرافت و كرامت، يا رذالت و پستي و همچنين انذار و بشارت به ميان آمده، مرد و زن به يك صورت مورد خطاب بوده و در يك رديف قرار گرفته اند.
وی گفت: " يا ايها الذين آمنوا" اختصاص به مردان ندارد و"من عمل صالحا من ذكر او انثي" جاي هيچ ترديدي باقي نمي گذارد كه زن و مرد، در كسب كمالات و ارزش هاي انساني برابرند. منتهي هر يك وظيفه اي مشخص دارند؛ در مورد حجاب، مردان موظف به حفظ نگاه و زنان، موظف به حفظ حجاب هستند تا به اين كرامت هاي اخلاقي نايل شوند.
نویسنده و پژو.هشگر حوزه عنوان کرد: دين آسماني مسلمانان، بر خلاف آنچه تبليغ مي كنند، حجاب و عفاف زن را در تعارض با حضور سازنده وي در جامعه نمي داند. اين حضور متعهدانه و سازنده موجب تعالي و پيشرفت جامعه نيز مي شود، اما لازمه اين حضور، رعايت حريم ها و حفظ حجاب و پرهيز از بي بند و باري است؛ چرا كه حجاب به تعبير اسلام "مصونيت بخش" است نه "محدوديت آفرين ".
محدثی بیان دادشت: مستر همفر جاسوس انگليس بود كه چند دهه پيش در ميان مسلمانان مي زيست و گزارش هاي جاسوسي خود را از نحوه زندگي مسلمانان و شيوه هاي انتقال فرهنگ منحط غرب به خاور ميانه و مسلمانان، به استعمار پير مي داد.
. وي افزود: وی در گزارشي که به وزارت خارجه دولت خود داده، مي نويسد در مسئله بي حجابي زنان، باید كوشش فوق العاده اي كرد تا زنان مسلمان به بي حجابي و رها كردن چادر مشتاق شوند. بايد با استناد به شواهد و دلايل تاريخي، ثابت كنيم كه پوشش زنان از دوران بني عباس متداول شده و مطلقا سنت اسلام نيست و مردم در زمان پيامبر، همسران او را بدون روسري مي ديده اند.
نویسنده و پژوهشگر حوزه ادامه داد: آن گاه پس از آن كه با اين تبليغات حجاب زن از ميان رفت، وظيفه ماموران ما آن است كه جوانان را در مسير عشقبازی روابط جنسيو .... آزاد و كاملا بدون حجاب با زنان غيرمسلمان بيفكنند تا زنان مسلمان از آنان تقليد كنند.
محدثی اذعان کرد: در شبيخون فرهنگي، اخلاق و دين اسلام مورد هجمه قرار گرفته است. زن بي حجاب، مانند شاخه اي از يك درخت ميوه است كه به بيرون از حصار و ديوار باغ سرك كشيده و نظر هر بيننده اي را به خود جلب مي كند و به سوي خويش مي خواند.
وی یاد آور شد: استعمارگران، با شيوه هاي مختلف و تبليغات گوناگون فرهنگي و اجتماعي، زن را به ويترين و بوتيكي سيار تبديل مي كنند تا نگاه هاي مسموم نامحرمان، تيرهاي گناه پرتاب كنند و بر چشم و قلب زنان بنشيند و آن گاه كه جامعه دچار بي اخلاقي، بي هويتي و خلأ فرهنگي شد، آنچه را كه مي خواهند، بر پيكره آن تزريق كنند.
نویسنده و پژوهشگر حوزه گفت: باري، كرامت زن در وجود زهرا (س) متجلي بوده و هست و آن حضرت، بهترين الگوي چگونه بودن و چگونه زيستن براي همه زنان مسلمان است. اما به راستي زنان ايران اسلامي، چقدر در حجاب و عفاف از اين بانو پيروي مي كنند و تا چه اندازه حضرت زهرا سلام الله عليها را اسوه و الگوي خود مي دانند؟؟ !!
نظر شما