نحوه توزیع عوارض ارزش افزوده تهران و سایر شهرهای مشابه تعیین شد

خبرگزاری شبستان: نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای نحوه توزیع عوارض ارزش افزوده در تهران و سایر شهرها با شرایط جمعیتی مشابه را تعیین کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی بعدازظهر امروز (یکشنبه ۲۹بهمن ) و در بررسی بندهای هزینه‌ای لایحه بودجه ۹۷ درجزء ۳ بند «و» تبصره ۶ این لایحه مصوب کردند، متن زیر به جزء یک بند پ ماده ۳۲ قانون احکام دائمی برنممه‌های توسعه کشور اضافه می شود: شاخص های مناطق و شهرستانهای غیر برخوردار از اشتغال موضوع این جزء به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

نمایندگان مجلس همچنین در جزء ۴ بند «و» تبصره ۶ این لایحه مقرر کردند،  محل اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده واحدهای تولیدی محل استقرار آنها است.

وکلای ملت در بند «ز» تبصره ۶مصوب کردند،سازمان امور مالیاتی کشور می تواند مالیات بر ارزش افزوده گروه‌هایی از مودیان مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده موضوع بند ب این تبصره را با اعمال ضریب ارزش افزوده فعالیت آن بخش تعیین کند. مقررات این بند در خصوص دوره‌هایی که مالیات آنها قطعی نشده جاری خواهد بود. ضریب ارزش افزوده هر فعالیت با پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور به تایید وزیر اقتصاد می رسد.

نمایندگان مجلس همچنین در بند «ه» تبصره ۶ مقرر کردند،مطابق ماده (۱۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) به هر یک از وزارتخانه‌های نفت و نیرو از طریق شرکتهای تابعه ذی‌ربط اجازه داده می‌شود ماهانه از هر واحد مسکونی مشترکین گاز مبلغ دو هزار (۲۰۰۰) ریال و از هر واحد مسکونی مشترکین برق مبلغ یک هزار (۱۰۰۰)ریال أخذ و به حساب درآمد عمومی موضوع ردیفهای ۱۶۰۱۸۵ و ۱۶۰۱۸۶ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و برای موارد مندرج در ماده مذکور به مصرف برسانند. برای مشترکین روستایی، مبالغ فوق‌الذکر معادل پنجاه‌درصد(۵۰%) خواهد بود. وجوه فوق مشمول مالیات به نرخ سفر است.

طبق این مصوبه، آیین‌نامه اجرائی این بند متضمن سقف و نحوه برگزاری مناقصه، تعهدات شرکتهای بیمه‌گر و پرداخت خسارت به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی به تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد.

همچنین با تصویب بند الحاقی یک تبصره ۶ لایحه بودجه، مقرر شد: توزیع عوارض ارزش افزوده موضوع جزء(۱) بند(ب) ماده(۶) قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران در تهران و سایر شهرها با شرایط جمعیتی مشابه به نسبت جمعیتی شهر و روستا در شهرستان تهران هشتادوهشت درصد (۸۸%) نقاط شهری و دوازده درصد(۱۲%) نقاط روستایی تعیین می‌گردد. تشخیص شرایط جمعیتی سایر شهرها با شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان باشد.

نمایندگان در  بند الحاقی ۲ تبصره ۶ مصوب کردند، اسناد رسمی اعیان طلق منازل مسکونی و املاک اداری و تجاری در شهرها و روستاهایی که عرصه آنها موقوفه می‌باشد، همانند سایر اسناد رسمی در بانکها و مؤسسات مالی اعتباری جهت اعطای تسهیلات و ضمانت بانکی همچنین ضمانت در محاکم دادگستری مورد قبول واقع می‌شود.

کد خبر 690594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha