به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، موسی میرزایی امروز ( 29 بهمن) در شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان اظهار کرد: برای اسکان اضطراری سه سایت معرفی کردیم اما در مورد زیرساختها اقدامی نشده است که باید دستگاه های اجرایی از آن بازدید و زیرساخت ها را فراهم کنند.
وی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران شهرداری بیرجند، افزود: آمادگی داریم با هر اداره ای در بیرحند بحث های کارشناسی را انجام دهیم.
دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری بیرجند با تاکید بر اینکه باید برای محلات آسیب پذیر مکان هایی برای اسکان اضطراری در نطر گرفته شود، گفت: اگر اداره راه و شهرسازی زمینی در اختیار شهرداری قرار دهد این مهم را انجام خواهیم داد.
میرزایی با بیان اینکه باید سند مدیریت بحران شهر بیرجند تدوین شود، ادامه داد: این کار از توان شهرداری خارج است و برای تهیه این طرح 150 میلیون تومان اعتبار نیاز است که باید با همکاری دستگاه های اجرایی تامین شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر با بررسی های انجام گرفته تمام مسیرها و جوی های شهر بیرحند امکان انتقال روان آبها را به کانالها دارند و همچنین اکیپ های امدادی آمادگی شبانه روزی دارند.
دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری بیرجند با اشاره به اینکه در شهر هیچ کانکس مدیریت بحرانی وجود ندارد، عنوان کرد: در بافت فرسوده این کانکس ها برای اسکان مردم نیاز است.
میرزایی با اشاره به اینکه شهرداری بیرجند تنها شهر بیرجند را در موقع بحران مدیریت خواهد کرد، گفت: برای حاشیه شهر باید تدابیر لازم اندیشیده شود.
به گفته وی ترمینال نیز آماده برای اسکان مسافران است البته اگر دو مسجد سطح شهر برای این مهم در نظر گرفته شود بهتر خواهد بود.
نظر شما