به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام پورجواد، محقق و پژوهشگر ديني در دوره سبك زندگي اسلامي به تشريح بحث قناعت در زندگي پرداخت و گفت: يكي از اركان اساسي زندگي مال و ثروت است، حال آنكه مال و ثروت بايد در اختيار انسان باشد و براي او سعادت و رشد بياورد.
وي در تبيين معناي آرامش و آسايش تصريح كرد: مبناي آرامش، معنويت و مبناي آسايش ماديات است لذا كساني كه به دنبال آرامش هستند با سعي و تلاش به آسايش نيز خواهند رسيد.
محقق و پژوهشگر ديني در تشريح مهارت هاي تعامل با همسر حريص اظهار كرد: حريص بودن و عدم قناعت ناشي از جهل و ناداني است، لذا بخشيدن علم و دانش به شخص حريص ميتواند وي را متوجه آثار و فوايد قناعت در زندگي كند.
پورجواد موعظه كردن را يكي ديگر از مهارت هاي تعامل به شخص حريص دانست و بيان كرد: موعظه كردن به معناي نصيحت كردن از سر عشق و خيرخواهي است كه ميتواند به خوبي حس و حال طرف مقابل را تغيير دهد.
وي مهارت ديگر را معاشرت با اهل قناعت معرفی كرد و گفت: وقتي كه شما با صاحب فضيلت و قناعت معاشرت داشته باشيد دلتان بيدار مي شود در اين صورت آرام ارام آثار قناعت در شما هم پديدار مي شود زيرا آرامش اهل قناعت در شما تاثير مي گذارد.
محقق پژوهشگر ديني نگاه بدبينانه را يكي از آفات زندگي دانست و ادامه داد: نگاه خوش بينانه سبب ديدن خوبي ها ميشود و ما بايد حتي در مقايسه هاي خود نيز خوش بينانه عمل كنيم تا بتوانيم جايگاه خود را بالا ببريم.
پورجواد در تبيين فني به نام تنظيم بودجه در زندگي یادآور شد: يكي از فنوني كه ما را به قناعت ميرساند تنظيم بودجه است زيرا زماني كه بودجه و ماديات خود را تنظيم كنيم ميتوانيم دخل و خرج خوبي هم داشته باشيم.
نظر شما