فاصله آموزش‌های مدارس با نیازهای اجتماعی زیاد است

خبرگزاری شبستان: وزیر آموزش و پرورش گفت: ارزش وزارت آموزش و پرورش میان خانواده‌ها به دلیل فاصله که میان آموزش در مدارس با نیازهای اجتماعی وجود دارد، کاهش یافته است.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در چهارمین همایش ملی روانشناسی مدرسه که در دانشکده علوم تربیتی برگزار شد، گفت: آموزش و پرورش مانند هر دستگاه دیگر فرهنگ سازمانی مختص و ویژه خود را دارد.

 

وی افزود: یکی از ویژگی آموزش و پرورش مقاومت در برابر تغییرات است. به همین دلیل است با وجود تمام تلاش ها تحول نتوانسته آثار مثبت خود را در مدرسه بگذارد‌. کوچکترین تغییر در بخشی از ارکان اموزش و پرورش با مقاومت‌های زیادی روبرو می‌شود. شاید یکی از دلایل گستردگی جامعه ذی نفعان است.

 

بطحایی گفت: منظورم از تحول این است که در وضعیت موجود فاصله ای با وضعیت مطلوب وجود دارد. هر چه تحول با تاخیر و کندی بیشتر مواجه شود این فاصله و گسست افزایش پیدا می کند.

 

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: مطالعات و مبانی آکادمیک به اندازه کافی در طول سال های گذشته انجام شده است وقت برای مطالعه نداریم این فاصله بین محتوا آموزش با نیاز اجتماعی بیرون به شکل وحشتناک رو به افرایش است.

 

وی افزود: اهمیت آموزش و پرورش در چشم جامعه کاهش یافته است‌. مردم ما برای آموزش و پرورش امروز فرزندانشان ارزش قایل نیستند چون آنچه در مدرسه یاد می دهیم با بیرون مدرسه فاصله وجود دارد.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: مهارت های زندگی یک نیاز حیاتی است. فضای مجازی امروز نیاز جامعه ی بیرون از مدرسه است. در مدرسه فعلا کاری نداریم. تکیه برای محفوضات صرف، زمان آموزش مهارتی زندگی را گرفته است.

 

بطحایی تصریح کرد: سند تحول نقشه راه آموزش و پرورش است.بخش های زیادی از آن می تواند به عنوان عمل در دستور کار قرار گیرد، باید به تحولات محتوایی بپردازیم.

 

وی با اشاره به حذف آزمون از پایه هفتم گفت: می دانستم چه فشارهایی باید تحمل کرد تا ریل تعلیم و تربیت در آموزش عمومی در مسیر قرار گیرد‌. سخت است که یک دانش آموز ۷ و ۸ سال یک هفته در میان آزمون تستی بدهد تا از هر ۱۷ نفر یک نفر قبول شود.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۲۵۰ هزار دانش آموز ما از سال سوم ابتدایی در این فشار روحی و روانی قرار می گیرند تا ۱۵ هزار نفر در مدرسه استعداد درخشان قبول شوند.

 

وی بیان کرد: برخی ها می گویند، با این روش مدارس غیردولتی رونق پیدا می کند. موسسین مدارس غیردولتی در پایه هفتم حق برگزاری آزمون ندارند. سامانه مالی نیز راه اندازی کرده ایم تا مسایل مالی این مدارس را رصد کنیم.این راه نظام آموزشی درست نیست باید در راه درست قرارگیرد.

 

کد خبر 690153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha