طاهر ناطقی نیا مسئول واحد خواهران مسجد و کانون فرهنگی هنری علی ابن ابیطالب(ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان تهران گفت: کانون فرهنگی و هنری علی ابن ابیطالب(ع) از سال 1390 فعالیت خود را در مسجد محله المهدی واقع در منطقه 5 استان تهران آغاز کرد و در حال حاضر که مدت 6 سال از تاسیس این کانون میگذرد شاهد فعالیتهای مطلوبی از سوی کانون برای علاقهمندان به فعالیتهای فرهنگی و هنری بوده ایم.
ناطقی نیا افزود: کانون فرهنگی هنری علی ابن ابیطالب(ع) با ارائه برنامههای مختلف شامل کلاسهای آموزشی، برنامههای تفریحی، ویژه برنامههای اعیاد و عزاداریها، اردوهای سیاحتی و زیارتی، جلسات دینی، مذهبی و همچنین برگزاری انواع کلاسهای قرآنی همچون تفسیر، روخوانی و غیره در طول سال پذیرای همه ردههای سنی به ویژه جوانان و نوجوانان در دو بخش خواهران و برادران است.
وی با اشاره به برنامههای فصل زمستان این کانون در بخش خواهران بیان داشت: برنامه های سه ماه آخر کانون علی بن ابیطالب(ع) که از ابتدای زمستان در بخش خواهران آغاز شده است به صورت روزانه و یا هفتگی در حال برگزاری است که شامل کلاسهای مهدویت، نهج البلاغه، تدبر در قرآن، دختران آفتاب ، تجوید و زبان می باشد که در کنار آن نیز برنامههای تفریحی و ورزشی مانند پینگ پنگ، فوتبال دستی، و کلاسهای آموزشی کامپیوتر، چهل تیکه دوزی و الفبای قرآنی برگزار میگردد.
مسئول واحد خواهران کانون علی بن ابیطالب خاطرنشان کرد: از آنجایی که در بخش خواهران شاهد حضور چشمگیر مادران و علاقه آنها برای شرکت در کلاسها هستیم، به جهت رفاه حال این مادران کلاس مهد و پیش دبستانی را در مسجد فراهم نمودیم تا هم مادران و هم فرزندانشان بتوانند از امکانات مسجد و کانون استفاده نمایند.
ناطقینیا با اشاره به برگزاری کلاس اخلاق با موضوع چهل حدیث حضرت امام (ره) و خانواده تصریح کرد: این کلاس با محوریت کتاب چهل حدیث از امام راحل برگزارمیشود، که ضمن قرائت متن احادیث به تفسیر آن نیز پرداخته و نکات اخلاقی مرتبط با خانواده را مطرح میکند و در انتها نیز با توجه به موضوع کلاس در آن روز به افراد داوطلب مشاوره داده میشود.
وی در خصوص راههای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و کانونها گفت: باتوجه به فطرت سالم و علاقهای که در جوانان و نوجوانان به مسائل دینی و مذهبی وجود دارد، می توان با محیا کردن بستری مناسب و ایجاد تشکلها وگروهها مختلف در ردههای سنی گوناگون و همچنین مجهز و بروز کردن کانونها به تجهیزات در انجام این امر مهم تلاش کرد.
ناطقینیا ادامه داد: اگر در حوزه آموزشی و حوزه معارف به شکلی قوی طرحها و برنامههای کاربردی و مورد نیاز و تمایلات جوانان و نوجوانان در گروههای مختلف سنی ارائه شود، بی شک شاهد جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و کانونهای فرهنگی هنری خواهیم بود.
مسئول واحد خواهران کانون علی بن ابیطالب خاطرنشان کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با امکاناتی که در اختیار دارند بسترهای مناسبی برای تاثیر گذاری در نسل جدید هستند و میتوانند با برگزاری کلاسهای آموزشی، جلسات عمومی و با استفاده از اساتید توانمند مانع بزرگی بر سر راه تهاجمات فرهنگی دشمنان باشند.
وی در پایان با اشاره به کتابخانه مسجد علی بن ابیطالب(ع) و لزوم تجهیز این کتابخانه بیان داشت: یکی از اصلیترین بخشهای مسجد و کانون علی بن ابیطالب کتابخانه آن می باشد زیرا مستقیما با موضوعن می
اوقات فراغت جوانان و نوجوانان درگیر است و به همین علت این کتابخانه نیاز به تجهیز بیشتر از نظر کتاب و سیستمهای بروز مورد استفاده کتابخانهها میباشد.
نظر شما