به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی استاد درس خارج حوزه علمیه امروز(25 بهمن) در پایان درس فقه که در مدرسه آیت الله گلپایگانی برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، عنوان کرد: یکی از راههای سعادتمندی، تعالی روح و تکامل نفس، شناخت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) است که باید آن را برای مردم تبیین کرد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهمالسلام) اظهار داشت: اگر جامعه ما حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را بشناسد و سبک زندگی آن حضرت را در زندگی پیاده کند، به تکامل نفس و تعالی روح میرسد.
آیت الله فاضل لنکرانی به روایتی از امام صادق(علیهالسلام) اشاره کرد که فرمودند: «ما تکاملت النبوه لنبیّ حتّی أقرّ بفضلها و محبّتها؛ نبوت هیچ پیامبری به تکامل نمیرسید، مگر با اعتراف به فضائل حضرت زهرا(س) و محبتش» و افزود: انبیای الهی با اقرار به مناقب و محبت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) به نبوت و کمال دست یافتند.
وی تصریح کرد: طلاب باید هر روز محبت خود را نسبت به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) بیشتر کنند؛ زیرا محبت نسبت به آن حضرت، آثار دنیوی و اخروی فراوان دارد و موجب تکامل انسان میشود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم یادآور شد: پیامبر گرامی اسلام(صلّیاللهعلیهوآله) به سلمان فارسی فرمودند: «اى سلمان! هر که دخترم فاطمه(سلاماللهعلیها) را دوست بدارد، او در بهشت و كنار من خواهد بود و هر كس او را دشمن بدارد گرفتار آتش مىشود. سلمان! محبت به فاطمه(س) در یکصد جا به درد مىخورد، از جمله آنها: هنگام مرگ، عالم برزخ، درياى ميزان، عرصات محشر، پل صراط و محاسبه اعمال است؛ سلمان! واى بر كسانى كه به او ظلم كنند و واى بر آنان كه به شوهر او جفا نمايند، واى بر ستمگرانى كه به فرزندان و شيعيان وى ستم كنند».
آیت الله فاضل لنکرانی تأکید کرد: محبت نسبت به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)، انسان را نسبت به خدا و احکام دین خدا تسليم ميكند و در نهایت آثار اخروی عجیبی دارد.
وی با بیان اینکه محبت نسبت به حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در هنگام مرگ و در هنگام قبر و محشر و در زمان محاسبه اثر دارد، گفت: اینکه پیامبر گرامی اسلام(صلّیاللهعلیهوآله) میفرمایند «هر که دخترم از او راضی باشد، من از او راضی هستم»، مسئله روشنی است که الان هم این حساب هست که آیا حضرت از ما راضی هستند یا نه؟
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهمالسلام) بیان داشت: گرچه اهل بیت(علیهمالسلام) به حَسَب ظاهر در میان ما نیستند، اما ایشان تنها به زمان حیاتشان اختصاص ندارند و ممکن است نسبت به مردم رضایت داشته باشند یا راضی نباشند.
آیت الله فاضل لنکرانی تصریح کرد: ما نباید رضایت و غضب حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را تنها نسبت به افرادی که در زمان حیات حضرت حضور داشتند، مطرح کنیم؛ امروز هم حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) ممکن است از ما راضی و یا ناراضی باشند و اعمال ما مورد رضایت و یا غضب آن حضرت قرار بگیرد که باید به این مسئله توجه کنیم.
نظر شما