به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی اسماعیلی امروز (25 بهمن) در پنجمین کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان اظهار کرد: سازمان اجتماعی کشور با دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده و تاکنون شش جلسه برگزار شده است و این جای بسیار امیدواری است که ایشان اهتمام ویژه به مسائل اجتماعی دارند.
وی با تاکید بر اینکه دولت توجه ویژه ای به مسائل اجتماعی دارد، افزود: از حضور مردم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن قدردانی می کنم و امسال 30 درصد حضور مردم نسبت به سال قبل در این راهپیمایی بیشتر بوده است که البته این حضور مسئولیت همه ما را به عنوان دولت و کارگزاران بیشتر می کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم همیشه پای نظام و انقلاب هستند و در صحنه حضور دارند و مسئولان باید کاری کنند که از مردم عقب نمانند، گفت: این استان شرایط ویژه ای دارد و در شاخص های اجتماعی وضعیت مناسبی دارد اما این نباید باعث شود که ما آرام بنشینیم و کاری انجام ندهیم بلکه باید فارغ از شعار به صورت عملی شاخص های اجتماعی استان را ارتقاء دهیم.
اسماعیلی با اشاره به اینکه انسان موجود عاقلی است و این بزرگترین لطف خداوند است، ادامه داد: همواره باید قدردان این هنر خداوند باشیم و آحاد جامعه را خانواده خود بدانیم و اگر این نگاه تقویت شود حس مسئولیتپذیری افزایش مییابد.
وی بیان کرد: همه ما در مقابل مسائل اجتماعی مسئول هستیم و باید این گفتمان و حس مسئولیت و مشارکت اجتماعی را تقویت کنیم و استاندار خراسان جنوبی از همه سمنها و کسانی که دل در گرو کاهش آسیبهای اجتماعی دارند حمایت میکند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه نگاه علمی به مسائل اجتماعی باید تقویت شود، افزود: خراسان جنوبی مهد فرهنگ است و این قابل کتمان نیست لذا باید از این فرهنگ غنی صیانت و آن را تقویت کنیم.
اسماعیلی با بیان اینکه بر اساس تحولات باید به روز و آمادگی لازم داشته باشیم، ادامه داد: باید فرهنگ سازی در جامعه بر اساس واقعیتها باشد چرا که امروز با افزایش آگاهیهای جامعه دیگر نمی توان براساس نگاه های سنتی به فرزندانمان یک چیز غیرواقعی را بگوییم.
وی عنوان کرد: باید با مجهز شدن به سلاح علمی بر مبنای واقعیتهای موجود موثر باشیم و همیشه اولین ارزیابی را در زمنیه کاری که انجام میدهیم از خودمان شروع کنیم چرا که مسئولان باید ملجأ مردم و نمادی از تمام خوبی های که مردم از ما در بحث های مردم داری و عدالت میخواهند باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تخصیص اعتبارات فرهنگی و اجتماعی باید برای تمام نقاط استان باشد، گفت: باید در مقوله فرهنگی به شهرستانها و نقاط روستایی توجه شود تا مردم احساس تبعیض نکنند و در هیچ عرصه ای نباید اجازه بدهیم احساس بی عدالتی به وجود آید.
اسماعیلی ادامه داد: باید رقابت سازنده در تمام زمینهها ایجاد کنیم و مطالبهگری در مسائل فرهنگی ایجاد شود و از رسانهها هم میخواهیم ضمن بیان صادقانه پیشرفتها و کارهای انجام شده در مسائلی که لازم است انتقاد منصفانه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه راهی جزء ایجاد نشاط و امید در جامعه برای کاهش مسائل و آسیب های اجتماعی وجود ندارد، گفت: اولین کانون اجتماعی خانواده است و بیشتر تاکیدات سیره ائمه اطهار بر اهمیت و تحکیم بنیان خانواده است و اگر میخواهیم این کانون سالم بماند باید با سراغ آسیبها برویم که از کجا شروع می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: بخشی از آسیبها ناشی از مسائل اقتصادی و بخشی از ناشی از مسائل فرهنگی است که باید با نگاه علمی به سمت کاهش این معضلات برویم و باید تلاش شود خانواده ها را از ابتدا با همین رویکرد حفظ کنیم و هم در تشکیل خانواده ها کمک کنیم تا مشکلات بعدی ایجاد نشود.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه وضعیت استان خراسان جنوبی به لحاظ آسیبهای اجتماعی مطلوب است، افزود: اما همین مقدار کم این مسائل هم نباید باشد و بخشی از مشکلات طلاق ناشی از مسائل اقتصادی و بخشی به دلیل فقدان آموزشهای به موقع و لازم به زوجین است.
به گفته وی اگر در بسیاری از موارد حقوق و تکالیف متقابل زوجین به صورت علمی تبیین شود این مشکلات کم میشود چرا که مشکلات ما ناشی از افراط و تفریط ها است لذا در این زمینه باید کارهای فرهنگی بیشتری انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در بخشی دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی در کشور ضعیف است، عنوان کرد: باید فرهنگ کتابخوانی با با این وضعیت فضای مجازی که گریزی از آن نداریم در جامعه نهادینه و بیشتر تقویت کنیم.
اسماعیلی به اهمیت برگزاری نکوداشت علما و مفاخر استان اشاره کرد و گفت: اگر جوانان احساس کنند که در فرهنگ بومی و اسلامی و دینی خودش چه الگوهای قوی وجود دارد که در همین شهر و روستای استان تحصیل کردند و در سطح کشور و دنیا درخشیدند افق دید جوانان تغییر مییابد و دیگر هنرپیشههای هالیوودی را الگوی خود قرار نمیدهند.
وی با بیان اینکه برگزاری کارگاههای آموزشی باید تاثیرگذار باشد، تاکید کرد: اولین قانع شونده این کارگاهها باید خود مدیران باشند و اگر تاثیرگذار باشد ادامه و توسعه یابد اما اگر برگزاری این کارگاههای آموزشی برای رفع تکلیف و ارائه گزارش کار است درخواست میشود این کار انجام نشود البته ما بیشتر ارزیابی خواهیم کرد تا از انجام کارهای لغو جلوگیری شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه امید و نشاط در جامعه وجود دارد، درخواست کرد زمینه ایجاد تیم باشگاهی قوی ورزشی در استان خراسان جنوبی بررسی شود تا از آن در راستای نشاط اجتماعی حمایت کنیم.
نظر شما