فصلنامه تخصصی فرق و ادیان منتشر شد

مدیر روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم، از چاپ پیش شماره اول فصلنامه تخصصی فرق و ادیان خبر داد.

سید روح الله دعائی، مدیر روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم، به خبرنگار شبستان گفت: پیش شماره اول فصلنامه تخصصی فرق و ادیان با موضوع فرقه ضاله بهائیت از سوی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام منتشر شده است.

 

وی تصریح کرد: شیخیه، از شیخی گری تا بابی گری، نگاهی به تشکیلات مدیریتی فرقه ضاله بهائیت، بهائیت و استعمار، مناسبات مانکجی هاتریا با بهائیان (بهائیت و سرویس اطلاعاتی انگلستان) و نقد تعالیم بهائیت، عنوان مطالب این پیش شماره است.

 

وی با ارائه توضیحاتی در مورد مقالات این فصلنامه افزود: مقاله شیخیه به شرح زندگی و برخی از عقاید شیخ احمد احسائی پرداخته است، تحصیلات، مسافرت ها، اساتید، شاگردان و تکفیر شیخ احمد احسائی، انحرافات و عقاید شیخیه و همچنین گروه های مختلف شیخیه از مباحث این مقاله است.

 

مدیر روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم، در مورد مقاله "از شیخی‌گری تا بابی‌گری" اضافه کرد: در این مقاله چگونگی به وجود آمدن فرقه ضاله بابیت، زندگی نامه و ادعاهای دروغین میرزا علی محمد باب، اعتراض علما و اعدام باب مورد بررسی قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: در مقدمه این مقاله آمده است «از رویدادهای مهم در فرقه شیخیه پس از درگذشت سید کاظم رشتی، ادعای جانشینی وی از سوی میرزا علی محمد شیرازی و اعلام حمایت برخی از عالمان شیخی و شاگردان سید از او بوده است.

 

دعائی در ادامه خاطر نشان کرد: "نگاهی به تشکیلات مدیریتی فرقه ضاله بهائیت" اهیمت و ارکان تشکیلات بهائیت، ساختار تشکیلات و بررسی آن از مطالب این مقاله است.

 

وی بیان کرد: همچنین "بهائیت و استعمار" که این نوشتار متن سخنرانی حجت الاسلام ابوالحسنی با موضوع بهائیت و استعمار می باشد و مقاله "مناسبات مانکجی هاتریا با بهائیان (بهائیت و سرویس اطلاعاتی انگلستان)" که به بررسی اقدامات مانکجی هاتریا جاسوس انگلیسی در ایران و در حمایت از بهائیت پرداخته، در این فصلنامه آمده است.

 

مدیر روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم، در ادامه یادآور شد: در مقاله "نقد تعالیم بهائیت" به نقد و بررسی سه مورد از تعالیم بهاء الله پرداخته شده که شامل وحدت عالم انسانی، دین باید سبب الفت و محبت باشد و تساوی حقوق زن و مرد است.

 

لازم به ذکر است، پیش شماره اول فصلنامه تخصصی فرق و ادیان به صاحب امتیازی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) و مدیر مسئولی دکتر حسین قشقایی رئیس پژوهشکده، به تازگی در124 صفحه به انتشار رسیده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 68960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha