سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تأکید بر لزوم ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در جامعه گفت: سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل ازروابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا میرزائیان با بیان اینکه سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی برای همه ابعاد زندگی جامعه برنامه و الگوی صحیح دارد اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی با الگوگیری از سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی به راحتی ممکن خواهد بود.

 

وی با اشاره به ابعاد مختلف مورد توجه سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تأمین امنیت غذایی، توجه به مسائل فرهنگی و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و توسعه اجتماعی و سیاسی جامعه را از جمله این ابعاد برشمرد و اضافه کرد: امروز لازم است تا همه دستگاه‌ها برای ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در جامعه گام بردارند.

 

نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اهمیت ترویج و به کارگیری سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در جامعه از نظر تأمین امنیت خاطرنشان کرد: اگر سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی نبود؛ امروز باید با داعش در خیابان‌های شهرهای کشورمان می جنگیدیم؛ چراکه این سبک از زندگی است که افرادی مانند شهید حججی و سردار سلیمانی را می‌سازد.

 

میرزائیان با اشاره به کارکردهای اجتماعی سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، ترویج ازدواج بهنگام را از جمله تأکیدات این سبک زندگی عنوان و تصریح کرد: ازدواج بهنگام جوانان مانع مهمی در برابر انواع آسیب‌های اجتماعی است.

 

وی با اشاره به اهمیت فعالیت روابط‌عمومی در دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: فعالیت درست روابط‌عمومی‌ها و انتقال دستاوردهای دستگاه‌های اجرایی کشور به مردم سبب افزایش اعتماد عمومی می‌شود.

 

نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به عملکرد اداره روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، آن را خوب و رو به رشد ارزیابی و تصریح کرد: باید این روند رو به رشد همچنان ادامه یابد.

 

مدیر روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد اداره خود در حوزه اطلاع‌رسانی بیان کرد: روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در ماه‌های اخیر متحول شده است.

 

ابوذر حسین‌پور با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یکی از برترین دستگاه‌های اجرایی این استان در زمینه بارگذاری اخبار در پورتال اطلاع‌رسانی جامع دستگاه‌های اجرایی استان سمنان است گفت: ایجاد وحدت رویه در روند اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی از مواردی است که به شدت از سوی اداره روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان پیگیری می‌شود.

 

۲۵ هزار هکتار آبیاری تحت‌فشار در استان سمنان اجراشده است

معاون مدیرآب‌وخاک و مسئول آبیاری تحت‌فشار سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: از ابتدای سال ۷۱ تاکنون ۲۵ هزار هکتار آبیاری تحت‌فشار در استان اجراشده است.

 

سید کیانوش عمادی با اشاره به‌ضرورت اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در استان اظهار داشت: باهدف صرفه‌جویی در منابع آبی استان و همچنین افزایش کمی و کیفی محصولات توسعه این سیستم‌ها در سطح اراضی استان در دست اجرا است.

 

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۶ هزار هکتار آبیاری تحت‌فشار برنامه‌ریزی شده و در دست اجرا است.

 

معاون مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برنامه‌های این سازمان در راستای توسعه آبیاری تحت‌فشار در استان گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال ۵۰۰ هکتار دیگر از اراضی استان این سیستم‌های اجرا شده و در دست اجرا افزوده شده و این میزان به ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار ارتقاء یابد.

 

عمادی آبیاری قطره‌ای و آبیاری بارانی را دو روش مهم آبیاری تحت‌فشار عنوان کرد و افزود: آبیاری قطره‌ای نیز خود به دو صورت «نواری برای کشت‌های زراعی و زیرسطحی و رو سطحی برای باغات» انجام می‌شود و آبیاری بارانی شامل «کلاسیک، ویل موو، سنتر پیوت و دستگاه لینیر» است.

 

وی اشاره به حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی و به‌تبع سازمان جهاد کشاورزی استان برای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی گفت: امسال برای اجرای طرح‌های آبیاری قطره‌ای برای هر هکتار ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض دولتی پرداخت‌شده است.

 

مسئول آبیاری تحت‌فشار سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: برای اجرای طرح‌های «لینیر و سنترپیوت» نیز به ازای هر هکتار ۸۴ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به متقاضیان پرداخت شد.

 

وی گفت: برای اجرای سایر طرح‌های آبیاری بارانی به ازای اجرای هر هکتار سیستم ۶۴ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به بهره‌برداران متقاضی اجرای این طرح‌ها پرداخت‌شده است.

 

معاون مدیر آب‌وخاک سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه امسال یک روش آبیاری کم‌فشار به طرح‌های آبیاری تحت‌فشار اضافه‌شده است تصریح کرد: برای اجرای این طرح‌ها نیز به ازای هر هکتار ۴۴ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود.

کد خبر 689506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha