به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان گفت: طرح جامع تعاملات گرم از مدتی قبل با این پیش فرض که با گسست بین نسلی مواجهیم مطرح و پیگیری کرده ایم.
وی با بیان اینکه اگر برای گسست بین نسلی چاره اندیشی نکنیم بعد سیاسی یافته و تبدیل به تعارض نسلی می شود، افزود: امروز ما در جامعه ایران با یک گسست و تعارض نسلی به عنوان یک واقعیت اجتماعی و سیاسی مواجهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: طرح جامع تعاملات گرم برای پرکردن این خلاهاست و خدماتی که هر دستگاه برای کاستن از این گسست ها می تواند ارائه دهد در حوزه های مختلف مشخص، ساماندهی و برنامه ریزی می شود تا زمینه ارتباط بیشتر و نزدیکتر خانواده ها و فرزندانشان راتقویت کند و گفت و گو هایی که در این حوزه می توان ترتیب داد بخشی از این اقدامات است.
حسینی با بیان اینکه گفت و گوی جوان و خانواده در واقع بخشی از طرح جامع تعاملات گرم است، اظهار کرد: در عین آنکه فضای مجازی فردیت را به جای جمعیت نشانده و تردد امواج جایگزین تردد افراد شده امروز نیاز است اجتماعات بشری را گسترش دهیم چنانکه با یک اقدام عادی در حوزه سینما شاهد رشد ۳۰۰ درصد مخاطبان سینما در سال قبل در استان بودیم .
وی ادامه داد: باید برای مقابله با گسست نسلی اجتماعات کوچک را گسترش داد و طرح گفت و گو در این راستا بسیار ارزشمند است در این میان قشر بندی جوانان وبرگزاری این نشست ها به صورت تخصصی و قشری برای رسیدن به نتیجه بهتر و مطلوب تر بسیار مهم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه امروز موضوع بحران هویت جدی است، افزود: در عین روند کاهشی سرمایه اجتماعی در دنیا و نیز در ایران ما در چند حوزه دارای مزیت های هویتی هستیم .
حسینی اظهار کرد: از جمله این مزیت ها ، هویت خانوادگی است که با همه آسیب هایی که طی سال های گذشته به آن وارد شده باز هم در جامعه ما از شرایط بهتری برخوردار است . وی هویت علمی را دیگر مزیتی دانست که در کشور ما رشد خوبی دارد و امروز از نظر تولید محتوا و مقالات علمی در رتبه ۱۷ دنیا قرار داریم و در این میان از بعد هویت دینی هم متدین تر از مردم ایران نداریم .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی هویت انقلابی را دیگر مزیت جامعه ما دانست و افزود: انقلابی ترین مردم دنیا ، ملت ماست که ۴۰ سال بعد از انقلاب با این حجم گسترده توطئه ها و تحریم همچنان تمام قد پای انقلاب و نظام خود ایستاده اند.
حسینی عنوان کرد: بعد از اغتشاشات اخیر، حجم انبوهی از شبکه های معاند و ضد نظام هر روز فراخوان داده اند ، اما آیا نتیجه ای گرفته اند،در این شرایط راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر ایران هم از نظر کمی و کیفی نسبت به سال های قبل رشد قابل توجهی داشته و این خود نمودی از هویت انقلابی این مردم است در عین آنکه هویت ملی هم از قوت و قدرت زیادی در این ملت برخوردار می باشد.
وی با تاکید بر اینکه این گفت و گو ها باید بر مبنای علمی و بر اساس فنون صحیح مذاکره و با شناخت پویایی گروهی و اصول محوری گفت و گو انجام شود ، افزود : اگر نتوانیم اینگونه عمل کنیم نه تنها این گفت و گوهای بین نسلی مفید نخواهد بود که نتیجه عکس در پی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اینکه سیاست دولت ریشه کنی فقر مطلق تا پایان این دوره است گفت : بر این مبنا حفظ و گسترش ظرفیت اشتغال ، رفع مشکلات این حوزه و افزایش زمینه های اشتغال ضروری است که در روستاها این طرح آغاز شده است و تحقق این امر در مناطق روستایی بر مبنای طرح تولید اشتغال برنامه ریزی شده است.
حسینی با بیان اینکه بر اساس این طرح در برنامه ششم توسعه ۲۵ هزار روستای کشور با اختصاص سهم ۱۳ هزار میلیارد تومان دولت در طرح اشتغالزایی قرار می گیرند؛ خاطر نشان کرد: بر این اساس به طور متوسط حداقل دو طرح اشتغالزای فراگیر در هر روستا ایجاد می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی سهم استان از این طرح را یک هزار و ۷۰۰ روستا در طول برنامه پنجم توسعه عنوان و ذکر کرد: می توان با برنامه ریزی این تعداد را به دو هزار روستا هم رساند.
وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۴۷۰ روستا مشخص شده و شرایط تسهیل اشتغالزایی و تدوین برنامه ها به تناسب ظرفیت هر منطقه شروع شده است. معاون استاندار در ادامه با اشاره به اینکه دولت در طی سال های گذشته هم تلاش گسترده ای در حوزه اقتصادی آغاز کرده که نمود آن در بخش های مختلف بسیار است اما در نمایاندن و اطلاع رسانی دستاورده های نظام و انقلاب و دولت تدبیر و امید موفق نبودیم.
حسینی با بیان اینکه ضرورت امروز ما پرهیز از بدانگاری و کم انگاری و توجه به درست انگاری صحیح دستاوردهای انقلاب است . وی اظهار کرد: واقعیت آن است که بدانگاری و کم انگاری پیرامون دستاوردهای انقلاب موجب نوعی منفی نگری در مردم شده است که باید اصلاح شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی افزود: در دهه فجر و نیز در طول سال باید به بیان صحیح و درستی از دستاوردهای انقلاب بپردازیم و در این میان از جمله این دستاوردها در حوزه کشاورزی است.
حسینی ادامه داد: بر اساس آمارهای رسمی جهانی ایران در ۱۰ محصول کشاورزی از جمله زعفران، پسته، خرما و سیب ،مرکبات و خیار رتبه اول تا هفتم دنیا را داراست و محصولی راهبردی چون گندم امروز به خودکفایی رسیده است محصول که علاوه متصل به قلمرو سیاسی است وکشورهای وابسته در این حوزه باید در آرمان های سیاسی خود هم کوتاه بیایند.
وی با بیان اینکه تلاش های صورت گرفته در این بخش بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است، افزود: با سیاست های اعمال شده امروز شاخص مهاجرت روند نزولی یافته و جمعیت روستایی که طی سالهای ۹۰ تا ۹۵، در کشور ۶۸ صدم درصد رشد منفی داشته در خراسان رضوی شش درصد رشد مثبت نشان می دهد.
حسینی با اشاره به رشد قابل توجهی پروژه های افتتاحی در ایام دهه فجر امسال که یک هزار و ۵۰۸ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد ریال می باشد ، افزود : از این تعداد ۲۰۶ پروژه با یک هزار و ۳۴۱ میلیارد ریال اعتبار در بخش کشاورزی بوده است.
نظر شما