وجود بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ دانشگاه در کشور/وجود ۱۲۰ پروژه مشترک در دانشگاه های داخلی و خارجی

خبرگزاری شبستان: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از وجود بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ دانشگاه و مراکز آموزش عالی در کشور خبرداد و اظهار کرد: دانشگاه ها باید به سمت پذیرش دانشجویی خارجی پیش روند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز (21 بهمن) در مراسم افتتاح سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: در طول چهار دهه از انقلاب اسلامی کارهای بزرگ و فاخری در کشور ایران اسلامی انجام شده و به توفیقات بسیاری دست پیدا کردیم.

 

وی افزود: با وجود جنگ تحمیلی، کشور ایران به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کرده است و در حال حاضر آمریکا دست از سر این کشور و ملت برنمی دارد تا به منافع خودش برسد و این در حالیست که مردم بابصیرت و هوشیار با رهبری داهیانه رهبر انقلاب اسلامی توطئه های آنان را خنثی می کنند.

 

وی تصریح کرد: باید وحدت، همدلی و همبستگی ملی را بشدت پاس بداریم چرا که هرگونه سستی در وحدت اتفاق بیافتد آسیب خواهیم دید.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکردهای دولت های مختلف و نظام اسلامی را نباید نادیده گرفت، ابراز داشت: باید بهترین ها را برای ایران اسلامی بخواهیم و اگر کسی انتقادی دارد باید آن را به درستی نقد کند چرا که نقدهای سازنده موجب پیشرفت خواهد شد.

 

دکتر غلامی با بیان اینکه باید نهایت تلاش را برای برای نظام اسلامی باید انجام داد ف خاطرنشان کرد:کشور ما در دهه اخیر سختی های بسیاری را پشت سر گذاشته و با تلاش مردم و مسئولین قطعا روی ریل خواهد افتاد.

 

وی از وجود 2 هزار و 800 دانشگاه و آموزش عالی خبرداد و گفت: بسیاری از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به دلیل کم شدن داوطلبان به دانشگاه تعطیل می شوند در این شرایط وظایف ما سازماندهی و ساماندهی است.

 

وی بیان داشت: در طرح ساماندهی آموزش عالی را در خور توان هدایت می کنیم و سعی بر این است که هماهنگی و ماموریت ها در جریان ساماندهی اتفاق بیافتد.

 

وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی صرفا مهارت آموزی و دانشگاه فنی و حرفه ای ماموریت آن تربیت نیروی ماهر و در حال حاضر انتقال به سمت ماموریت ها در دانشگاه پیام نور سخت شده است.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: یکی از ساماندهی دانشگاه ها ماموریت های ملی، بین المللی و منطقه ای به دانشگاه های بزرگ است و دانشگاه و مراکز آموزشی کوچک تر در حوزه های منطقه و ناحیه ای خود هدایت می شوند و هیچ تبعیضی در مراکز آموزشی ایجاد نخواهد شد.

 

دکترغلامی بیان داشت: در حال حاضر بیش از 120 پروژه مشترک مابین دانشگاه های ایران با دانشگاه های خارجی وجود دارد.

 

وی از اجرای طرح افزایش مهارت و توان اشتغال دانش آموختگان خبرداد و گفت: این طرح در دانشگاه در حال اجراست که دانشجویان با مهارت شغلی در دانشگاه ها بیشتر آشنا می شوند.

 

وی با بیان اینکه آشنا کردن دانشجوها در مهارت تحصیلی یکی از اولویت هاست، افزود: با اجرای طرح مذکور هر فارغ التحصیل دانشگاهی علاوه بر اینکه خودش شغل داشته باشد باید برای دیگران هم شغل ایجاد کند و در شرکت های دانش بنیان فارغ التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان فعالیت می کنند.

 

وی گفت: با توجه به کمرنگ شدن داوطلبان داخلی به دانشگاه ها باید دانشگاه ها را  بین المللی کرد و دانشجو خارجی پذیرش کنیم که دانشگاه های بزرگ حرکت های خوبی کردند و مورد حمایت دولت قرار می گیرند.

 

غلامی با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه های دنیا از محل پذیرش دانشجوهای خارجی درآمدهای خوبی دارند، اظهار داشت: با راه اندازی دانشگاه D8 فرصت خوبی برای دانشگاه بوعلی سینا فراهم می شود شده است .

 

کد خبر 688861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha