به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در آیین جمع بندی نتایج سفر به هرمزگان، ضمن تبریک دهه مبارک فجر، و گرامیداشت یاد شهدا و همه کسانی که بخاطر کشور، رفع ظلم و محرومیت و اعتلای دین فداکاری کردند، اظهار کرد: مردم با شنیدن پیام امام(ره) احساس کردند که ایشان دارای اخلاص و فردی از جنس خودشان است که پیام خدا را جاری می سازد به حمایتش برخواستند.
وی با بیان اینکه همواره خود را وامدار، امام(ره)، شهدا و مجاهدان انقلاب اسلامی می دانیم ابراز امیدواری کرد که با کمک خداوند مسیر انقلاب را ادامه دهیم.
دکتر قاضی زاده هاشمی، با اشاره به افتتاح 228 پروژه بهداشتی درمانی در سفر اخیر به هرمزگان، اذعان کرد: زیر ساخت های حوزه بهداشت و درمان در هرمزگان متناسب با استاندار ملی نیست و از نُرم کشوری بسیار پایین تر است.
کمبود ۶۰۰ تخت بیمارستانی در هرمزگان
وی ادامه داد: در کنار کمبود نیروی انسانی متخصص، فضای مناسب و تجهیزات، تقریبا حدود 600 تخت بیمارستانی نیز نسبت به متوسط کشوری پایین تر است.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به اینکه قبل و بعد از انقلاب(سال 61 و 62) به هرمزگان آمده ام، یادآر شد که در آن سال ها در شهرستان بندرلنگه آب نبود و یا در بشاگرد بخشی از مردم پوشش مناسبی نداشتند و نوع پوشش شبیه مردمان کشور بنگلادش بود و بسیاری از جوانان امروز این مسائل را نمی دانند.
وی اذعان کرد: البته اگر انقلاب هم نشده بود شرایط این گونه نمی ماند و تغییراتی ایجاد می شد که بیشتر در شهرهایی نظیر آبادان، خرمشهر، ماهشهر و شهرهای شمالی کشور شاهد بودیم اما شرایط منطقه جنوب ازجمله هرمزگان متفاوت بود.
جهاد جوانمرگ شد
قاضی زاده هاشمی با اشاره به خدمات جهاد در سازندگی مناطق محروم، تصریح کرد: اگر خدمات جهاد ادامه پیدا می کرد، سیمای توسعه و آبادانی در کشور به گونه ای دیگر بود اما جهاد جوانمرگ شد.
وی با اذعان به اینکه اگر مسئولان در مسیر پیشرفت و توسعه کشور همدل و همراه باشند و در عمل نشان دهند که در مسیر خدمت چیزی جز رضای خدا نمی خواهند بسیاری از محرومیت ها رفع شدنی است و مملکت آباد می شود، گفت: خدمت به این معناست که انسان از خودش بگذرد.
وجود محرومیت در هرمزگان مایه تاسف است/ظلم در حق حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پس از 40 سال از عمر انقلاب، دیدن صحنه هایی از محرومیت در برخی از مناطق استان هرمزگان مایه تاسف است، افزود: کارهایی خوبی در منطقه آغاز شده که با مدیریت استاندار و حمایت نمایندگان و سایر مدیران استانی بزودی وضع به مراتب بهتر خواهد شد..
وی با ذکر این نکته که مسیر توسعه از حوزه بهداشت و درمان آغاز می شود، بیان کرد: در حوزه آموزش در حق دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ظلم شده و از این رو این حوزه فقیر است و لذا با توسعه حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیازی به مراجعه مردم این استان به سایر استان ها برای درمان نخواهد بود.
بیمارستان شریعتی تا یک سال و نیم آینده افتتاح می شود
قاضی زاده هاشمی ابراز امیدواری کرد تا پایان دولت تدبیر و امید پروژه بیمارستان 600 تختخوابی بندرعباس که عملیات اجرایی آن بیش از یک دهه به طول کشیده است به سرانجام برسد و همچنین بیمارستان شریعتی نیزظرف یک سال و نیم آینده آماده بهره برداری شود.
برپایه این گزارش؛ در ابتدای این مراسم به صورت ویدئو کنفرانس از کلینیک تخصصی بیمارستان شهدای بندرلنگه با برخورداری از 13 پزشک متخصص به بهره برداری رسید.
گفتنی است؛ افتتاح بیمارستان جاسک، ۲۰ مرکز جامع سلامت، ۲۰ آمبولانس، ۱۱ پایگاه اورژانس، ۲۵ آزمایشگاه، ۱۱ کلنیک ویژه، ۱۶ خانه بهداشت و ۱۰۰ تخت بیمارستانی طی دیروز و امروز و به مناسبت دهه فجر با حضور وزیر بهداشت در هرمزگان افتتاح و به بهره برداری رسید.
نظر شما