ضرورت ترویج کتابخوانی آثار شهدا و ایثارگران در جامعه/ کتابخوانی به عنوان یک گفتمان نهادینه شود

خبرگزاری شبستان: در نشست کتابخوان مدیران صومعه‌سرا مسئولان در راستای ضرورت ترویج کتابخوانی آثار شهدا و ایثارگران در جامعه سخنرانی کردند و گفتند؛ کتابخوانی باید به عنوان یک گفتمان جا بیفتد.

خبرگزاری شبستان_صومعه‌سرا: کتاب خوان عنوان نشست هایی است که به منظور به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده و با هدف ترویج و تبلیغ مطالعه در قالب معرفی کتاب برگزار می­ گردد، این جلسه در فضایی صمیمی تلاش دارد تجربیات مطالعاتی افراد کتابخوان را برای سایر علاقمندان کتاب و کتابخوانی به اشتراک گذارد.

 

در این راستا نشست کتابخوان مدیران صومعه‌‌سرا در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان با حضور مدیر کل کتابخانه‌های عمومی گیلان برگزار شد؛

 

 

کتابخانه‌ها با برنامه‌های جذاب مردم را به سمت مطالعه سوق دهند

سید کاظم دلخوش اباتری، نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای سرعت اطلاعات و ارتباطات است، اظهار کرد: مطالعه در کشور همچون کارکردن است زیرا کار مفید در کشور در روز 45 دقیقه تا یک ساعت است.

 

وی با بیان اینکه مردم را باید تشویق به قرآن خوانی کنیم، افزود: 37 آیه قرآن در زمینه خواندن نازل شده است که نشانگر اهمیت کتاب و کتابخوانی است.

 

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولین و تنهاترین کتابی که در آن نقصی وجود ندارد و حتی یک نقطه از آن تحریف نشده، قرآن است، گفت: کتابخانه‌ها باید در شرایط فعلی که مردم کمتر رو به سوی کتاب می‌روند، با برگزاری برنامه‌های جذاب مردم را به سمت مطالعه سوق دهند.

 

دلخوش با بیان اینکه باید ضعف کتابخوانی در کشور برطرف شود، تصریح کرد: از خبرنگاران و اصحاب رسانه در راستای ترویج فرهنگ مطالعه استفاده شود.

 

وی با بیان اینکه قرار بود در مسجاد کتابخانه احداث شود که مدتیست این موضوع متوقف شده است، خاطرنشان کرد: اگر مشکلی در این موضوع است مدیر کل کتابخانه‌های استان گیلان پیگیری کند و به ما اطلاع دهد.

 

 

کتابخوانی به عنوان یک گفتمان باید جا بیفتد

هادی نوری، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی گیلان با بیان اینکه هر ماه یک شهرستان میزبان نشست کتابخوان است، اظهار کرد: این نشست به صورت مداوم هر ماه در شهر رشت برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه امر کتاب و مطالعه پدیدیه‌ای نیست که یک دستگاه بتواند متولی آن باشد، افزود: اگر می‌خواهیم به فرهنگ مطالعه کتاب بپردازیم همه مدیران باید درگیر آن باشند.

 

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی گیلان با بیان اینکه کتابخوانی به عنوان یک گفتمان باید جا بیفتد، گفت: اگر می‌خواهیم از سرانه مطالعه پا را فراتر بگذاریم این کار با تلاش‌های فردی یک دستگاه امکان پذیر نیست.

 

نوری با اشاره به اینکه نشست کتابخوان فقط در سطح مدیران برگزار نمی‌شود، تصریح کرد: این نشست در بین عامه مردم از سنین کودک تا بزرگسال در سطح کتابخانه‌ها و مدارس به صورت مداوم در حال برگزاری است.

 

وی با اشاره به اینکه اگر نشست کتابخوان مدیران در سطح استان پررنگ است، به این دلیل می‌باشد که عامه مردم به مدیران مراجعه می‌کنند و آنه ارا الگوی خود می‌دانند، خاطرنشان کرد: در شهرستان صومعه‌سرا مشکلی از جهت تبیین موضوع کتابخوانی نداریم زیرا مسئولان همگام و همپا هستند.

 

 

نشست کتابخوان با هدف ترویج فرهنگ مطالعه

مهندس علی فتح اللهی، فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه نشست کتابخوانی در راستای فرهنگ ترویج کتابخوانی بین مردم و مسئولان است، اظهار کرد: آن اطلاعاتی که کتاب بی صدا می تواند در اختیار ما قرار دهد، هیچ دوست و دانشمندی نمی تواند.

 

وی افزود: کتاب های ما همواره در کتابخانه ها به عنوان زیبابخش دکوراسیون منزل شده و آن طور که باید و شاید از آن استفاده نمی شود.

 

فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه خداوند برای اینکه جایگاه کتابخوانی را در دین مبین اسلام نشان دهد، قرآن را نازل کرد، گفت: قرآن به عنوان یک معجزه  الهی این پیام را دارد که جایگاه کتاب بسیار مهم است و اولین آیه ای که نازل شد کلمه اقرا بود.

 

فتح اللهی با بیان اینکه برای بدن انسان مواد پروتینی نیاز است، تصریح کرد: برای تفکر هم انسان نیاز به مطالعه کتاب دارد.

 

وی با بیان اینکه کتاب خواندن در رفتار و آداب و سلوک ما خود را نشان می دهد، خاطرنشان کرد: امروز کتاب دعوت به نماز از آیت الله قرائتی را برای شما معرفی می‌کنم.

 

 

لزوم توجه به مطالعه و فرهنگ کتاب و کتابخوانی

سرهنگ کیا عاشوری، فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا با تاکید بر لزوم توجه به مطالعه و فرهنگ کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: کتاب‌های خوب زیاد است و اگر تقسیم بندی کنیم، کتاب‌هایی که نیازهای متعالی انسان را تامین و سبب تقویت ما در زندگی می‌شود بیشترین طرفدار را دارد.

 

وی با بیان اینکه راه‌های زندگی زیاد است، افزود: آن راهی که شهدا رفتند راه بی نظیر و جواهر در برابر خار و خاشاک است.

 

فرمانده سپاه ناحیه صومعه‌سرا با بیان اینکه کتاب «خداحافظ سالار» برای من بسیار جذاب است زیرا راه و روش شهدا و مسیر درست زندگی را به ما نشان می‌دهد، گفت: شهدا مسیر درست زندگی کردن را به ما نشان می‌دهند.

 

سرهنگ عاشوری با بیان اینکه یکی از سرداران و امیران مکتب امام حسین(علیه‌السلام)، سردار شهید همدانی بود، تصریح کرد: این شهید بزرگوار علاوه بر فعالیت در انقلاب، دفاع مقدس و تمام عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... در سوریه به عنوان فرمانده مقتدر حاضر شد.

 

 

ضرورت ترویج کتابخوانی آثار شهدا و ایثارگران در جامعه

کاظم صالح‌زاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صومعه‌سرا با معرفی کتاب «شب موصل»، خاطرنشان کرد: این کتاب خاطره‌ای از آزادگان سرافراز کشور است.

 

وی با بیان اینکه ما موظفیم فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج دهیم، اظهار کرد: باید کتابخوانی آثار شهدا و ایثارگران در جامعه ترویج داده شود تا نسل جوان با فداکاری‌های این قشر از جامعه آشنا شوند.

 

گفتنی است؛ قاسم پهلوان به عنوان رئیس انجمن شعر صومعه‌سرا به معرفی کتاب «ابرو ابریشم» پرداخت و در انتهای این نشست مدیر کل کتابخانه‌های عمومی شهرستان از مدیرانی که در نشست کتابخوان شرکت کرده بودند، با لوح تقدیر تجلیل کرد.

گزارش: مائده فلاحتکار ضیابری

کد خبر 688554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha