اسلام برای زن نقش کارگردانی و سازندگی قائل است

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام دکتر حاج صادقی گفت: آنجا که سخن از تکلیف است، اسلام بین زن و مرد تفاوت قائل می شود، ولی این تفاوت در بعد ارزشی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام  دکتر عبدالله حاج صادقی در همایش بزرگداشت انقلاب اسلامی و سیری در سیره فاطمی گفت: دین مبین اسلام به زن نگاهی بلندمرتبه و مقدس دارد و برای او نقش کارگردانی، سازندگی و تاثیرگذار قائل است نه نقش هنرپیشه گی.


وی تاکید کرد: فرهنگ غرب و اومانیستی  برای زن نقش بازاریابی و منشی گری و هنرپیشه گی قایل است ولی مدیریت های کلان را به زنان نمی سپارند و اسلام با این نگاه به طور کامل مخالف است.


وی ابراز داشت: در آموزه های دینی اسلام به معراج رونده مرد و به معراج فرستنده زن است و آنجا که قرآن بحث ارزشی می کند از جنسیت سخن نمی گوید، بلکه تقوا، علم و روحیه جهادی در هر که باشد برای اسلام ارزشمند است و جنسیت مهم نیست.

 

حجت الاسلام دکتر حاج صادقی ادامه داد: آنجا که سخن از تکلیف است، اسلام بین زن و مرد تفاوت قائل می شود ولی این تفاوت در بعد ارزشی نیست.

 

با اشاره به اینکه ولایت تشریعی یک وظیفه، ماموریت و تکلیف است گفت: در اسلام این تکلیف و ولایت به زنان داده نشده است.

 

وی والاترین مرتبه ولایت را ولایت تکوینی دانست و تصریح کرد: ولایت تکوینی دارا بودن مقام واسطه فیض است که حضرت زهرای اطهر از این ولایت برخوردار بودند.

 

وی با اشاره به اینکه مرتبه و مقام فاطمه زهرا از مرتبه امامان معصوم بالاتر است ادامه داد: برای همین است که امام حسن عسگری می فرمایند مادر ما حضرت زهرا حجت الهی برما هستند و ما حجت الهی برای مردم هستیم.

 

وی خطاب به طلاب گفت: به شاگردی این بانوی با کرامت افتخار کنید و به او تاسی کنید.

با رحلت پیامبر خدا، حضرت محمد(ص) مهر خاتمیت زده شد ولی رفت و آمد فرشته الهی حضرت جبرائیل قطع نشد، البته نه تا زمانی که علی زنده است بلکه تا زمانی که فاطمه زنده است.

 

وی با مطرح کردن یک سوال اساسی و مهم گفت: باید ببینیم فاطمه چه کرد که امام زمان عدل گستر خود را شاگرد مکتب فاطمه می داند.

باید بررسی کنیم فاطمه الزهرا در دوران کوتاه بعد از رسول خدا چه کرد که حضرت ولی عصر خود را شاگرد مادر می داند و این آن چیزی است که  امروز نیاز به  تبیین آن داریم.

 

کد خبر 688367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha