حجتالاسلام علی ذوعلم، مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان پیرامون توسعه مدارس وابسته به حوزههای علمیه در سال جاری گفت: با وجود اینکه زمینه مناسبی برای توسعه مدارس وابسته به حوزه علمیه در چارچوب مصوب شورای عالی آموزش و پرورش وجود دارد، اما متأسفانه به دلیل اینکه این چهارچوب در حوزه علمیه و آموزش و پرورش تعریف نشده و برنامهای نیز تدوین نشده است، این موضوع به تعویق افتاده است.
وی با بیان اینکه تفاهم نامه جدیدی میان وزیر آموزش و پرورش و آیت الله مقتدایی امضا شده است، افزود: در این راستا ستاد جدیدی در چارچوب ستاد همکاریها با حضور شش نفر از معاونان آموزش و پرورش و شش نفر از حوزه علمیه تشکیل شده است، اما هنوز برنامه ای در چهارچوب گسترش مدارس وابسته به حوزه علمیه در حوزه کلان تصویب و تدوین نشده است.
حجتالاسلام ذوعلم با بیان اینکه هدف از گسترش مدارس وابسته به حوزه عملیه تصدیگری نیست، خاطرنشان کرد: ما نیازمندیم تا برنامه مکمل تربیتی برای مدارس تدوین و این موضوع در چارچوب مدیریت تربیتی مدرسه ترسیم شود، زیرا هدف حوزه علمیه ارتقای کیفیت تربیتی در مدارس است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اجرایی شدن و توسعه این موضوع نیازمند مقدمات و زیرساختهای اصلی در تربیت نیروی انسانی و کادر متخصص است که ما در این رابطه هم در آغاز راه هستیم.
وی با بیان اینکه پیشنویس چارچوب توسعه مدارس تهیه شده اما کامل نیست، گفت: در سطح کشور مدارس وابسته به حوزه علمیه به 100 باب نرسیده است و تدوین چارچوب توافقنامه میان سازمان مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش و حوزه علمیه که هنوز تدوین نشده است، میتواند در این زمینه مؤثر باشد.
پایان پیام/
نظر شما