به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، منصور ستوده، مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان شب گذشته (17 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر حجم آب مصرفی استان دو هزار و 248 میلیون مترمکعب می باشد .
وی با بیان اینکه تراز آب زیرزمینی دشتهای استان همدان 91 سانتیمتر در سال افت میکند، افزود: سالانه 450 میلیون مترمکعب از منابع آب سطحی برداشت شده و مابقی رهاسازی میشود.
وی تخصیص طرح های توسعه منابع آب را 252 میلیون مترمکعب دانست و تصریح کرد: از این میزان 85 میلیون مترمکعب مربوط به تخصیص کشاورزی، 18/5 میلیون مترمکعب مربوط به شرب، 45 میلیون مترمکعب مربوط به سهم محیط زیست و نیم میلیون مترمکعب مربوط به تغذیه است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان خاطرنشان کرد: 15 پروژه در قالب طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی درنظر گرفته شده است که وزارت نیرو، وزارت جهادکشاورزی و سازمان زمینشناسی عهدهدار آن هستند.
ستوده بیان داشت: 11 پروژه مربوط به وزارت نیرو، سه پروژه مربوط به وزارت جهادکشاورزی و یک پروژه مربوط به سازمان زمینشناسی در قالب طرح احیاء و تعادل بخشی است.
وی گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید 2 هزار و 703 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان همدان مسدود شده که 223 میلیون مترمکعب آب صرفهجویی شده است.
وی ابراز داشت: یک هزار و 300 دستگاه حفاری غیرمجاز در استان همدان مسدود و سه هزار و 100 مورد از حفر چاه غیرمجاز جلوگیری شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان، از نصب سه هزار و 540 دستگاه کنتورهای هوشند آب و برق بر روی چاهها خبر داد و گفت: از این تعداد، 2 هزار و 247 دستگاه کنتور هوشمند در دوران دولت تدبیر و امید نصب شده است.
ستوده با بیان اینکه 37 طرح عمرانی در استان وجود دارد، افزود: این در حالیست که با اختساب پروژه ملی آبرسانی از سد تالوار به همدان، 13 پروژه ملی استانی و 23 پروژه استانی وجود دارد.
وی بیان داشت: تمام خدمات آب زیرزمینی، سطحی، رودخانهها، چاههای برقی، کشاورزی، آب شرب و پرداخت قبوض از طریق این سامانه انجام میشود که در حال حاضر همدان اجرا کرده است.
نظر شما