مقابله با تهاجم فرهنگی تنها با همکاری و وحدت همه نیروها امکان پذیر است

رئیس شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن گفت: برای مقابله با این مهم باید همه نیروها به ویژه در حوزه فرهنگ با هم همکاری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر علیرضا مخبردزفولی، رئیس شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های خوزستان، ظهر امروز(30 شهریور) در دومین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های خوزستان گفت: با استفاده از تجربیات موفق فرهنگی در این شورا، نوعی هم‌گرایی، همدلی و انسجام در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها ایجاد می‌شود.

 

وی افزود: خوشبختانه یکی از گام‌های مفیدی که در دولت دهم برداشته شد، تشکیل معاونت‌های مستقل فرهنگی در دانشگاه‌های کشور و پس از آن تشکیل شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی بود. در شرایطی که تهاجم دشمن در عرصه فرهنگی، به خصوص به نسل جوان و دانشگاه‌ها، تهاجمی منسجم، حساب شده و با عقبه قوی است، به نظر می‌رسد با یک دفاع متفرق، گسیخته و بدون هماهنگی نمی‌شود بر این تهاجم مقابله کرد.

 

وی با بیان اینکه در جریان بیداری اسلامی در منطقه، هم به ما و هم به دشمنان ما اثبات شد که نه تنها توان مقابله با فرهنگ غرب بلکه ظرفیت تهاجم به فرهنگ غرب را هم داریم، تصریح کرد: ما توان مقابله با فرهنگ غربی را داریم به شرط اینکه نیروها تلف نشوند، موازی کاری‌ها حذف و برنامه‌ریزی‌ها در حوزه فرهنگی و ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی جدی گرفته شود.

 

مخبر دزفولی با بیان اینکه باید مبالغی که سالیانه در بحث فرهنگی هزینه می‌شود، هدفمند بوده و فعالیت‌ها با هماهنگی و برنامه‌ریزی انجام و ارزیابی از آنها صورت بگیرد، ادامه داد: با انجام هر فعالیت فرهنگی به نوعی یک فضای فکری برای مخاطبان دانشگاهی، فرهیختگان و صاحب‌نظران دانشگاه ایجاد می‌کنیم.

 

وی اضافه کرد: امید است، بتوانیم در این شورا با کارشناسی عالی فعالیت‌های فرهنگی، طرح‌های فرهنگی ابلاغ شده از سوی وزارت‌خانه‌ها و فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ را وارد فعالیت‌های فرهنگی خود کنیم.

 

رئیس شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های خوزستان خاطر نشان کرد: اگر تدبیر و حضور به‌موقع مقام معظم رهبری در صحنه‌های فرهنگی و راهنمایی‌های کارشناسی شده و منسجم ایشان نبود، وضعیت فرهنگی کشور بسیار متفاوت‌تر از گذشته می‌شد.

 

وی با بیان اینکه لازم است معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، کرسی‌های آزاداندیشی دینی را جدی بگیرند، عنوان کرد: استفاده از قشر دانشجو در مدیریت، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی باعث شده دانشجویان خود با چالش‌های موجود در برگزاری این‌گونه برنامه‌ها آشنا شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 68796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha