به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در ابتدای این جلسه عبدالله جلالی رئیس شورای اسلامی شهر قم طی سخنانی به ایام الله دهه فجر اشاره کرد و گفت: باید این ایام را گرامیداشت و در راستای ترویج آموزه های دینی و انقلابی تلاش کرد.
وی عنوان داشت: این ایام یادآور خاطرات و رشادت های مردان و زنانی است که در راستای پیروزی انقلاب تلاش کرده و کوشیدند تا این نظام اسلامی شکل گیرد.
پس از این سخنان موضوع طرح ها و لوایح بررسی شد که یکی از آنها در خصوص توافق نامه یکی از زمین های شهری قم بود که قرار بود باغ بانوان شود که عنوان شد، بازدید از این محل صورت گرفت اما تناسبی با این موضوع وجود نداشت.
همچنین در این جلسه نظریه هیات تطبیق در ارتباط با مصوبه شورای شهر در خصوص بحث تعرفهها و قیمت های منطقه ای هم مطرح و بررسی شد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم به مخالف هیئت تطبیق مصوبات شورای شهر اشاره کرد و گفت: هیات تطبیق مصوبات شورای شهر با یکی از مصوبات شورای اسلامی شهر قم در خصوص تغییر عوارض و قیمت های منطقه ای مخالفت کرده است.
*در هر شرایطی عوارض ها را افزایش نمی دهیم
جلالی تاکید کرد: ما در هر شرایطی نظر بر افزایش عوارض نداریم و حتی در هیات تطبیق هم این موضوع را اعلام کرده ایم به جز در شرایطی که قیمت منطقه ای برخلاف نظر شورا افزایش پیدا یابد.
وی تاکید کرد: همه نظر ما این است که از مردم حمایت کنیم و نمی دانیم که چرا هیات تطبیق بدون توجه به این امر تصمیمگیری کرده و مشکل مردم را زیاد می کند.
همچنین در این جلسه سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم نیز در این جلسه به مخالف هیات تطبیق فرمانداری با یکی از مصوبات شورای شهر قم در خصوص تعرفه های شهرداری اشاره کرد و بیان داشت: در این زمینه برای سال 96 در سال گذشته افزایش تعرفه ها را مصوب کردند اما این کار اجرایی نمی شد و حال تاکید دارند که اجرایی کنید و این نشان می دهد که خودشان هم کار خود را به درستی انجام نداده اند.
وی گفت: با انجام طرح افزایش قیمت های منطقه ای مشکلات مردم بیشتر می شود و به فرماندار نیز گفته ایم که چون این مجموعه کمیسیون ماده 64 وظیفه خود را به درستی انجام نداده، حال باید شورا و شهرداری و مردم متضرر شوند.
حسن بختیاری نایب رئیس شورای شهر قم نیز گفت: ما در شورا به دنبال این هستیم که برای رعایت حال مردم افزایش قیمت نداشته باشیم و فرمانداری هم در مصوبه شورا دقت نکرده است و مصوبات ما را رد می کند که نتیجه آن هم افزایش قیمت ها می شود.
*ورود خودروهای برقی در مسیر پیاده راه خیابان ارم
با توجه به احداث مسیر پیاده راه خیابان ارم و جلوگیری از تردد خودرو در این مسیر که از چهارراه بازار تا چهارراه شهدا است، موضوع تردد مردم یکی از دغدغه ها بود که با ورود خودروهای برقی در این مسیر مشکل عبور و مرور مردم نیز برطرف می شود.
در جلسه شورای اسلامی شهر قم قرار است با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی در مسیر پیاده راه، خودروهای برقی مستفر شوند تا اقدام به انتقال مردم کنند.
مجید اخوان عضو شورای اسلامی شهر قم در این خصوص گفت: بر اساس این مصوبه مسافران به وسیله خودرو برقی جا به جا می شوند که اگر از کارت بلیط استفاده کنند 300 تومان هزینه جابه جایی آنها خواهد بود و در صورت پول نقد هزینه آنها 500 تومان خواهد شد.
محمود مسگری سخنگوی شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با تاکید بر اجرایی شدن طرح خودروهای برقی در خیابان ارم و محدوده حرم مطهر گفت: اتوبوس های این مسیر عبوری هستند و مقاصد طولانی را طی می کنند و این خودروهای برقی برای زائرانی که بخواهند در مسیر محدوده حرم مطهر تردد داشته باشند می توانند طرح بسیار مناسبی باشد.
نکته قابل توجه در راه اندازی این خوروهای برقی این است که آیا با وجود داشتن تعداد زیادی تاکسی آیا ورود یک خطوط جدید به شهر کار درستی است و آیا بهتر نبود که از همان خطوط تاکسی استفاده می شود؟ سئوالی که باید مسئولان شورا و شهرداری به آن پاسخ دهند تا خودروهای برقی مشکلی جدید برای شهر ایجاد نکند.
نظر شما