فاطمه، دانش آموز انقلابی/خود را آماده شهادت کرده بودم

خبرگزاری شبستان: دانش آموز دوران انقلاب، با بیان اینکه در آن زمان بیشتر کار ما حمایت از انقلاب و شرکت در راهپیمایی ها بود، گفت: به خاطر فعالیت های انقلابی خانواده ام، خود را آماده شهادت کرده بودم و اصلا انتظار چنین روزهایی را نداشتم،

خبرگزاری شبستان - لنگرود: حضور موثر زنان در پیروزی انقلاب و پرورش نهضت اسلامی بر کسی پوشیده نیست و زنان ایرانی نقش مهمی در پیروزی انقلاب ایفا کردند و نه تنها در صحنه مبارزه حضور فعال داشتند بلکه مشوق اصلی همسران خود بوده و در تربیت فرزندان صالح برای ادامه راه و آینده نهضت اسلامی نیز نقش مهمی بر عهده داشتند.

 

زنان ایرانی در تمام عرصه ها حضور دارند و اعتقادات دینی آنان مانع شرکت در فعالیت های اجتماعی نخواهد شد و ثابت کردند که در عین حفظ دیانت و پاکدامنی می توانند تاریخ ساز باشند.

 

همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر بهانه ای شد تا خبرنگار خبرگزاری شبستان به سراغ زنی از خطه گیل و دیلم در یکی از شهرستان های شرق گیلان رود و خاطرات دوران انقلاب را از زبان" فاطمه شعبانی پور"  که در آن زمان دانش آموزی  13 ساله با اعتقادات عمیق دینی و مذهبی در مبارزه با رژیم طاغوت شاهنشاهی بود را بازگو کند.

 

" فاطمه شعبانی پور" در خانواده ای مذهبی و متدین رشد یافت و دوران ابتدایی را در مدرسه "4 آبان" انزلی محله لنگرود، راهنمایی را در مدرسه "شهربانو " و دبیرستان را در مدرسه "شهید پیراسته"  و دو سال آخر را در دبیرستان "محبوبه دانش" آقا سید عبدااله لنگرود گذراند و در سال 62 دیپلم خود را گرفت و اکنون نیز سطح دو حوزه و سرمربی حلقه صالحین است و در فعالیت های مذهبی و فرهنگی همچنان با همان روحیه دوران انقلاب همگام و همراه است.

 

فاطمه داستان ما در انزلی محله لنگرود و در محله ای که در آن زمان پاتوق منافقین بود به فعالیت های انقلابی می پرداخت و فعالیت های خانواده شعبانی پور در انزلی محله علیه رژیم طاغوت موجب شد که منافقین به این خانواده لقب "چماق دار" دهند اما با این وجود باز هم این خانواده به همراه خانواده صادقی در انتهای انزلی محله، خانواده شهید عباسی در کاسگرمحله و خانم عابدینی در جاده چمخاله همیشه همراه هم بوده و در راهپیمایی ها و تجمعات شرکت و اعلامیه هایی که منافقین بر در و دیوارهای شهر علیه امام و انقلاب نصب می کردند را پاره کنند.

شعبانی پور با بیان اینکه در آن زمان بیشتر کار ما حمایت از انقلاب و شرکت در راهپیمایی ها بود، گفت: پاتوق بانوان شهرم در مبارزه با رژیم شاهنشاهی جای ثابتی نداشت و در مکان های مختلف از جمله مسجد شهدا، مسجد قائمیه و آقا سید حسین جمع می شدیم و شعار" ولی عهدت بمیرد شاه خائن، چرا کشتی جوانان وطن را" را با تمام وجود سر می دادیم.

 

وی با اشاره به همراهی مادر و خواهر بزرگترش در فعالیت های انقلابی، افزود: مادرم به علت اینکه برادری نداشتیم و گاهی تا غروب کارمان طول می کشید همراه و همگام ما بود و همیشه ما را در این راه تشویق می کرد.

 

فاطمه شعبانی پور با بیان اینکه از چهارم ابتدایی با تشویق خواهر بزرگترم چادر را به عنوان برترین حجاب انتخاب کردم و چادر جزئی از وجودم شد، گفت: داشتن خانواده ای مذهبی، مشوق خوبی همچون خواهر بزرگم و خواندن کتاب  انگیزه اصلی من در دفاع از انقلاب بود تا این انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان نرسد.

 

وی ادامه داد: بعد از گرفتن دیپلم یکی از برنامه های من این بود که هر روز صبح زود در مدارس که به خاطر اغتشاشات و ناامنی که وجود داشت بازدید بدنی انجام دهم و مراقب دانش آموزان باشم.

 

 فاطمه داستان ما با بیان اینکه خود را آماده شهادت کرده بودم و انتظار چنین روزهایی را اصلا نداشتم، تصریح کرد: کوچه ما در ان زمان به علت فعالیت های خانواده ام به شدت مورد توجه منافقین بود و در یکی از این روزها که در خانه بودم ناگهان با شنیدن صدای تیر و شلوغی در کوچه، چادر را به سر کردم و وارد کوچه شدم که یکی از افراد حاضر در کوچه با دیدن من گفت این چادری ها را بکشید که منافقین متوجه حضور من شدند و به سمت من حمله کردند و حتی برق خنجر منافق را احساس کردم اما ناگهان با شنیدن اینکه سپاه آمده است، متفرق شدند.

 

وی با تاکید بر اینکه امروز زنان ما باید مثل سابق مطیع امر ولی فقیه باشند، گفت: حضور زنان در جایی که نیاز است باید با قاطعیت باشد تا از این انقلاب که ثمره خون هزاران شهید است دفاع کنند و امروز فرمان " آتش به اختیار" رهبری تعیین تکلیفی برای همه است و نظام جمهوری اسلامی برای ماندگاری در عرصه های مختلف نیاز به اندیشه آتش به اختیاری دارد.

 

گفتگو از ریحانه شریفی

کد خبر 687851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha