به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه سرا، سرهنگ کیا عاشوری، فرمانده سپاه ناحیه صومعه سرا ظهر امروز (16بهمن) در همایش بصیرتی مردمی که در آمفی تئاتر گوراب زرمیخ برگزار شد، اظهار کرد: با تاسیس دفتر امام جمعه در بخش گوراب زرمیخ موضوعات فرهنگی جبهه خاصی را به خود گرفته است.
وی با بیان اینکه هم افزایی خوبی بین مدیران بخش میرزاکوچک وجود دارد، افزود: این موضوع سبب شده تا کارهای خوبی در این بخش رقم بخورد.
فرمانده سپاه ناحیه صومعه سرا با بیان اینکه مکاتب، انقلاب ها و حکومت ها به نام رهبرانشان شناخته می شود، گفت: اگر دین اسلام به نام پیامبر شناخته می شود، انقلاب اسلامی هم بدون نام امام راحل هیچ جایگاهی ندارد.
سرهنگ عاشوری تصریح کرد: از زمان پیدایش انقلاب از سال 42 تا پیروزی انقلاب در سال 57 و از تثبیت آن در سال 58 تا پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی همه این دوران سخت توسط رهنمودهای امام راحل شکل گرفت.
وی با بیان اینکه زمانی که اسلام رو به میرایی می رفت، حضرت امام خمینی(ره) اسلام را زنده کرد؛ خاطرنشان کرد: امام راحل انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد که منطبق با آموزه های دینی و مکتب عاشورا بود.
فرمانده سپاه ناحیه صومعه سرا با بیان اینکه ماهیت و اساس انقلاب ما، اسلام منطبق بر اسلام ناب محمدی(ص) بود، اظهار کرد: در نظام بین الملل هر کشوری قدرت بیشتری داشته باشد در این نظام جایگاهش رفیع تر است.
دوران سخت انقلاب برای جوانان تبیین شود
سرهنگ عاشوری با تاکید بر اینکه نسل جوان سکاندار انقلاب هستند و دوران سخت قبل انقلاب را ندیده اند و باید این دوران برای آنها تبیین شود، افزود: قدرت از بخش های معنوی و مادی تشکیل شده که قدرت معنوی در نظام بین الملل تاثیرگذار است.
وی قدرت مادی را دارای پنج مولفه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و نظامی دانست و گفت: در زمان طاغوت بیش از 200 هزار مستشار در داخل کشور حضور داشتند که در تمام مراکز حساس و تصمیم گیرنده نظام اعلام نظر می کردند.
فرمانده سپاه ناحیه صومعه سرا با بیان اینکه مستشاران به مسئولان دستور انجام کارها را می دادند و حق توحش دریافت می کردند، تصریح کرد: در آن زمان جایگاه مستشاران از ملت ایران بالاتر بود.
سرهنگ عاشوری با بیان اینکه تمام مراکز حساس سیاسی تحت مدیریت مستشاران غربی بود، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب اکثر کسانی که در کارخانه ها کار می کردند کاربر و فاقد تخصص بودند.
فرمانده سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه خلا نیروهای آمریکایی در کارخانجات و مسائل اقتصادی زمانی که آنها از ایران رفتند به خوبی حس و وضعیت اقتصادی ایران فلج شد، اظهار کرد: در موضوعات فرهنگی و اجتماعی هم وضعیت ما بهتر از وضعیت سیاسی و اقتصادی نبود.
سرهنگ عاشوری با بیان اینکه تعداد مشروب فروشیها بیشتر از کتاب فروشیها بود، افزود: فرهنگ منحط غرب کاملا در کشور مشهود و تمام فعالیتهای فرهنگی برای تغییر دادن فرهنگی ایرانی اسلامی بود تا فرهنگ غرب قالب کشور ما شود.
وی با بیان اینکه در حوزه نظامی هم ما هیچ جایگاهی نداشتیم و دکترین نظامی و انتظامی ما بر اساس دکترین ایالت متحده آمریکا بود، گفت: در سال 56 کشور ما حدود 36 میلیون جمعیت داشت که 13 هزار پزشک در این کشور فعالیت میکردند که اغلب پزشکان برای هند و بنگلادش بودند.
فرمانده سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه از لحاظ قدرت معنوی و مادی قبل از انقلاب هیچ جایگاهی در نظام بین الملل نداشتیم، تصریح کرد: صادرات ما خیلی پایین بود و خفتترین و ننگ ترین اعمالی را که دوست داشتند، در کشور انجام میدادند و ماهیچ اختیاری از خود نداشتیم.
سرهنگ عاشوری با بیان اینکه امروز که سی و نهیمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن میگیریم، دشمن در این لحظه با انواع توطئهها درصدد تضعیف کشور ایران است، خاطرنشان کرد: کشور ما امروز دارای مولفههای قدرت و در بالاترین سطح نظام بین الملل قرار دارد.
وی اظهار کرد: کشورهایی که در امتداد ژئوپلوتیک آمریکا بودند امروز در امتداد این کشور نیستند و چشمشان به رهبر معظم انقلاب اسلامی دوخته شده و انقلاب اسلامی به عنوان یک الگو برای جوانان و مردم جهان است.
فرمانده سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه طبق قانون اساسی امروز هیچ مستشاری نباید در کشور ما دخالت و اظهار نظر کند، افزود: امروز در نقاط حساس کشور همچون انتخابات مردم تصمیم گیر هستند.
سرهنگ عاشوری با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما به همه مولفههای قدرت دست یافتیم، گفت: امروز در همه زمینههای سیاسی، نظامی، اقتصادی، پزشکی و ... حرفی برای گفتن داریم.
نظر شما