به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، همایش مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در رشت، برگزار شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این مراسم با بیان اینکه، دانش، روش، منش و بینش از مهم ترین مؤلفه های موفقیت معلمان است، گفت: دل های بد، سخت گیر و پر ادعا در هر مجموعه ای فاجعه آوراست.
حسین هژبری، بیان کرد: اداره آموزش و پرورش استثنایی به همت و همدلی همگانی نیاز دارد و بایستی در کنار هم، با یکدیگر، برای رسیدن به هدف ها تلاش کنیم.
وی به اهمیت سه عنصر صداقت، صمیمت و صراحت در انجام کارها اشاره و خاطرنشان کرد: روابط برای انجام و پیشبرد کارها بایستی بر اساس این سه عنصر باشد.
هژبری، بینش مدیریتی و معلمی را از جمله عناصر مؤثر برای موفقیت در آموزش و پرورش عنوان کرد و ادامه داد: بینش و نگرش معلمان در تربیت و آموزش و پرورش دانش آموزان، نقش مهمی دارد.
معاون وزیر آموش و پرروش با اشاره به دشواری های تدریس در آموزش و پرورش استثنایی، تاکید کرد: صبر در آموزش و پرورش استثنایی نقش مهمی دارد و معلمان این حوزه، باید با دانش آموزان به شکیبایی رفتار کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این همایش، معلمان دانش آموزان استثنایی را از جمله هنرمندان دانست و گفت: کار با دانش آموزان استثنایی در مقایسه با سایر دانش آموزان، سخت تر و مشکل تر است.
ایوب نجف زاده به ایجاد امکانات برای تحصیل دانش آموزان استثنایی اشاره کرد و افزود: سیاست وزارت آموزش و پرورش با تأسی از دیدگاه مسئولان و اهداف عالیه نظام اسلامی این است که هیچ کس نباید در جامعه به لحاظ تحصیل و علم اندوزی محروم شود.
وی با اشاره به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی برخاسته از آموزه های دینی است، گفت: همه باید در این نظام، از امکات آموزشی و پرورشی برخوردار شوند.
اسماعیل بشارتی مقدم، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان نیز در ادامه به نوع ارایه خدمات همکاران و مربیان در این اداره اشاره و بیان کرد: ما متولیان آموزش و پرورش بایستی قدر زحمات و تلاش های این مربیان را بدانیم.
وی افزود: آموزش و پرورش استثنایی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در گروه های مختلف شامل ناشنوایان کم شنوایان، نابینایان کم بینایان، کم توان ذهنی، دارای مشکلات یادگیری و رفتاری و معلولان جسمی و حرکتی خدمات ارایه می دهد.
وی جذب نیروی انسانی کارآمد و تخصصی در آموزش و پرورش استثنایی را بسیار مهم دانست و گفت: بیش از 60 نیرو در سال تحصیلی جدید به آموزش و پرورش استثنایی اضافه می شود.
بشارتی به تحصیل بیش از 2 هزار و 400 نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان گیلان طی سال تحصیلی جدید اشاره و اضافه کرد: بیش از 800 نفر از همکاران آموزشی در سال تحصیلی 91 - 90 به این دانش آموزان خدمات ارایه می دهند.
پایان پیام/
نظر شما