کامبوزیا پرتوی، نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی «کامیون» که در بخش سودای سیمرغ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد و در پردیس ملت روی پرده رفت، در پاسخ به اینکه آیا به مخاطب جهانی برای فیلمش فکر کرده است یا خیر، به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: تلاش من برای نگارش فیلمنامه ها و ساخت فیلم هایم این است که مخاطب جهانی داشته باشد و معتقدم که فیلم ها باید طوری ساخته شوند که موضوع جهانی داشته باشند.
وی در ادامه بیان کرد: مساله ای که من در فیلم «کامیون» مطرح کردم نیز موضوعی جهانی است و به پناهندگی، مهاجرت، پناه جویی و نا امن بودن خانه می پردازد که باید یک جواب جهانی برای این موضوع پیدا کرد.
کارگردان «کافه ترانزیت» با اشاره به موضوع فیلمنامه اش که در ابتدا به طالبان پرداخته بوده و هم اکنون درباره تجاوز داعش است، گفت: موضوع کامیون به صورتی است که اگر میخواستم در آینده نیز این فیلم را بسازم و دشمن دیگری وجود داشت، می توانستم آن را تغییر دهم برای مثال این داستان می توانست در میانمار نیز اتفاق بیفتد و این موضوع به آشفتگی و ناامنی جهان بر می گردد.
وی در پاسخ به شبستان درباره اینکه چرا ایزدی ها را برای فیلمش انتخاب کرده است، توضیح داد: چون ایزدی ها پس از حمله داعش، بسیار ضربه خوردند و هنوز هم زنان ایزدی را خرید و فروش می کنند و بسیاری از بچه های ایزدی قربانی شده اند.
کامبوزیا پرتوی در پایان درباره لزوم برگزاری جشنواره فیلم فجر و انگیزش جایزه سیمرغ برای فیلمسازان و هنرمندان گفت: اشتیاق حضور در جشنواره فیلم فجر حتی برای فیلمسازانی که آثارشان به این رویداد راه نیافته، وجود دارد. فیلمسازان دوست دارند که حرف جدیدشان در جشنواره دیده و مطرح شود. در مورد جایزه سیمرغ نیز در حال حاضر من زیاد به آن فکر نمی کنم و دوست دارم بیشتر برای جوانان اتفاق بیفتد.
نظر شما