به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز (12 بهمن) در گردهمایی سراسر استادان معارف دانشگاه های آزاد کشور که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه به دلیل کم کاری استادان معارف و اخلاق، دانشگاه های کشور به سرطان اخلاقی بدل شده است، گفت: استادان معارف باید قبل از اینکه کارمند دولت باشند، به معلمی و علم آموزی که شغل انبیا (ع) است، بپردازند.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید آموزش و پرورش، رویکردی تربیتی داشته باشند چرا که نظام آموزشی سالمی وجود ندارد و هرچه تحصیلات بیشتر، ادب کمتر می شود، اظهار داشت: کمیت نظام آموزشی کشور در مسائل تربیتی، لنگ می زند.
حجت الاسلام قرائتی با اشاره به اینکه هر طلبه باید یک مسجد داشته باشد، بیان مطالب دینی و اسلامی که در مساجد توسط استادان معارف ذخیره ای برای آخرت آنان محسوب می شود چرا که این موضوعات ذکر شده در مساجد خارج از وظایف یک استاد است، افزود: اعمال انسان ها بر اساس نیات آنان بوده چرا که انسان از لحاظ علم و دانش محدود است ولی از لحاظ نیت می تواند نامحدود باشد.
وی با تاکید بر اینکه معلمین معارف باید ضمن استمداد طلبیدن از درگاه ربوبی، در تدریس خود شبهات را پاسخگو باشند، اظهار داشت: گسترش شبهات در فضای مجازی باعث شده تا جوانان در عرض 30 ثانیه بی دین شوند.
حجت الاسلام قرائتی بر لزوم کنار گذاشتن نظریه ها تاکید کرد و افزود: باید در اخلاق هنرمندانه عمل شود و نیازهای ضروری انسان مثل خوابیدن، ازدواج کردن و غذاخوردن را نباید با تغییر کلمات روانشاسی کرد.
وی از استادان معارف خواست تا غیر از درس خود، یک مرتبه قرآن را با تفسیر مطالعه کنند، یادآور شد: اینکه دانشجو و یا دانش آموز معلوم خود را دوست داشته باشد در تاثیرپذیری اثر مهمی دارد و این از ارتباط سالم نشات می گیرد، معلم باید با سعه صدر برخورد کند تا اثرپذیری بیشتری داشته باشد.
رئیس ستاد اقامه فارس با تاکید بر اینکه هرگاه حرفی زده می شود باید واجب و یا مستحب باشد و یا مشکلی را از فردی یا اجتماعی رفع کند و گرنه گفتن آن حرف ضرورتی ندارد، اضافه کرد: امروز مسائلی در دانشگاه ها و آموزش و پرورش عنوان می شود که دانستن و یا ندانستن آن دردی را از فرد دوا نمی کند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از برخی از روحانیون خواست تا خود را درگیر القاب و سمت نکنند، گفت: آنان باید همواره خود را طلبه بدانند.
نظر شما