قطع برق؛ بازی با جان بیماران دیالیزی است/لزوم تجهیز مرکز بیماری های خاص آران و بیدگل به ژنراتور برق

خبرگزاری شبستان:رئیس شورای اسلامی شهرستان آران و بیدگل گفت: بیشترین میزان مخاطرات قطعی برق متوجه بیمارانی است که در حال دیالیز هستند و علاوه بر آن خطرات جبران ناپذیری را برای دستگاه های دیالیز به همراه دارد.

مهندس محمدرضا اکرمیان رئیس شورای اسلامی شهرستان آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: هفته گذشته همزمان با روز پرستار به اتفاق فرماندار و رئیس شبکه بهداشت برای بازدید از پرستاران و بیماران مرکز بیماری های خاص (برادران بذرافشان) به این مرکز مراجعه کردیم، به صورت اتفاقی برق این مرکز برای دقایقی قطع شد که نگرانی زیادی را برای همراهان بیماران و پرستاران این مرکز به همراه داشت.

 

وی افزود: بیشترین میزان مخاطرات این قطعی برق متوجه بیمارانی است که در حال دیالیز هستند و علاوه بر آن خطرات جبران ناپذیری را برای دستگاه های دیالیز به همراه دارد.

 

رئیس شورای اسلامی شهرستان آران و بیدگل خاطر نشان کرد: دستگاه دیالیز ، کار تصفیه خون بیمار را انجام می‌دهد؛ کاری که در افراد سالم توسط کلیه صورت می‌گیرد و زمانی که فرد به دستگاه دیالیز متصل می‌شود خون وی وارد دستگاه شده و اگر در این زمان دستگاه به هر دلیلی از جمله نقص فنی یا قطع برق متوقف شود در حقیقت احتمال لخته شدن خون وی و در نتیجه پایان زندگیش دور از انتظار نیست.

 

اکرمیان اظهار داشت: بر همین اساس با توجه به حساسیت کار مرکز دیالیز، از سوی شورای شهرستان از دانشگاه علوم پزشکی کاشان درخواست تخصیص اعتبار برای تجهیز این مرکز به ژنراتور برق شده است که امیدواریم مدیریت علوم پزشکی کاشان تا اتفاق ناگواری برای جان بیماران رخ نداده، مساعدت لازم را در اسرع وقت در این زمینه داشته باشد.

 

مرکز ۱۱تختخوابی بیماری های خاص آران و بیدگل با کمک ۳۰ میلیارد ریالی اخوان بذرافشان و ۱۰ میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۳۹۳ به بهره برداری رسید.

 

کد خبر 686545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha