به گزارش خبرگزاری شبستان، سید علی ریاض، رئیس سازمان پزشکی حج و زیارت در اولین کنگره پزشکی حج و زیارت با بیان اینکه در سه کشور سوریه، عراق و عربستان متولی خدمات بهداشتی و درمانی هستیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران در سوریه سه درمانگاه دارد که به طور متوسط یک میلیون زایر را خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند. همچنین ما 11 درمانگاه در شهر کاظمین، بغداد و نجف داریم که در مناسبتهای ویژه و میلادها کاروانهای پزشکی و پرستاری به صورت ضربتی به این شهرها برای ارایه خدمات اعزام میشود.
وی با بیان اینکه در حج عمره، جمهوری اسلامی ایران با دایر کردن 18 درمانگاه به زایران خدمات ارائه میکند، اظهار کرد: در حج تمتع دو بیمارستان یکی در مکه و دیگری در مدینه به صورت شبانهروزی به کاروانهای زایران خدمات ارائه میدهند و پزشکان از ابتدای ثبتنام متقاضیان تشرف تا زمان بازگشت آنها به میهن اسلامی به این افراد خدمات پزشکی ارائه میدهند.
ریاض با بیان اینکه رویکرد جدید این مرکز حرکت به سمت آموزش و پژوهش در حج و زیارت است، افزود: کشورهای اسلامی با توجه به مطلوبیت ارائه خدمات پزشکی حج و زیارت خواهان ارائه و انتقال تجربیات ما هستند و ایران به عنوان الگوی موفق در ارائه خدمات پزشکی در میان کشورهای اسلامی است.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه میان کشور ایران و عراق تصریح کرد: ساخت یک بیمارستان در کربلا و یک بیمارستان در نجف از موارد این تفاهمنامه است که احداث آن آغاز شده است. همچنین خرید زمین در کربلا، نجف و کاظمین برای سکونت و طبابت از برنامههای آتی این مرکز است.
وی از ارسال 304 مقاله به این کنگره خبر داد و افزود: کنگره پزشکی حج و زیارت با 10 پروپوزال کار خود را آغاز کرده و در مسیر بیماریهای شایع مسایل فقهی و پژوهشی پزشکی حج و زیارت ورود پیدا میکند.
گفتنی است، اولین کنگره پزشکی حج و زیارت چهارشنبه (30 شهریور) در مرکز پزشکی همایشهای رازی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما