هیچ راهکاری برای نظام سلامت به جز پزشک خانواده وجود ندارد

خبرگزاری شبستان: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هیچ راهکاری برای نظام سلامت به جز نظام ارجاع و همان پزشک خانواده وجود ندارد چرا که با این طرح توانسته ایم، ۶۵ درصد دیابتی های استان را شناسایی کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر علی بهادر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه دانشگاه باید افراد را آماده کند تا برای تولید آشنا شوند، گفت: مهمترین بخش هر کشور دانشگاه است که تربیت کننده نیروی انسانی است، نیروی انسانی خوب باعث می شود تا کشور، پیشرفت داشته باشد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم یکی از دانشگاه های مادر کشور است و بسیاری از درمان ها برای اولین بار در کشور، در این شهر روی می دهد، اضافه کرد: این دانشگاه قطب تامین سلامت است و پزشکان متبحر و دانشمند دارد که باعث شده شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور معرفی شود و این رونق و توسعه شهر را به دنبال دارد.

 

دکتر بهادر در بحث «پزشک خانواده» هم گفت: نارضایتی ها به خاطر عدم اطلاعات کافی است که باید کنترل هزینه داشته باشیم چرا که بزرگترین هزینه هر کشوری هزینه سلامت است که بسیاری از کشورها بیشترین مبلغ برای این مهم انجام می دهند.

 

وی افزود: در هر کشوری برگ ارجاع وجود دارد و پزشک خانواده در کشورهای مختلف وجود دارد و در استان های مختلف به شکل های مختلف به اجرا رسیده است و اخیرا به یک شکل واحد در کشور اجرا می شود، مدلی که در فارس اجرا شده با یک تغییراتی به شکل کشوری اجرا می شود.

 

دکتر بهادر با تاکید بر اینکه ساماندهی و اجرای پزشک خانواده با شاید ارزان شدن همراه نباشد، باید در درازمدت نگاه کنیم که چه عوارضی وجود دارد، اضافه کرد: هیچ راهکاری برای نظام سلامت به جز نظام ارجاع و همان پزشک خانواده وجود ندارد چرا که با این طرح توانسته ایم، 65 درصد دیابتی های استان را شناسایی و باید مردم را آگاه و نظام ارجاع را قوی تر کنیم.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه «پزشک خانواده» یک بحث علمی است و دفاع من از آن،‌ دفاع از علم است، ‌گفت: من از سیاست تنفر دارم و اگر روزی بدانم سیاست من را می گرداند، حاضر نیستم با آنها همراه شوم و رسانه ها باید مسائل سلامت مردم را مد نظر قرار دهند.

 

وی با اشاره به اینکه کانون های سالک در خرامه و آباده کنترل کردیم و اکنون این کانون در بیضا دیده شده است، افزود: بیشترین مشکل ما سالک روستایی هست، در مورد سالک در شهر شیراز، موردی است و مشکل خاصی نداریم.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی دبیر کارگروه توریسم و سلامت است، تاکید کرد: 10 بیمارستان را مجوز دادیم که بتوانند توریسم خارجی را پذیرش کنند که این بیمارستان ها خصوصی است.

 

وی با اشاره به اینکه مسئله توریسم پزشکی، نیازمند کار بیشتر است، اظهار داشت: اگر مسائل سیاسی و روابط بین کشورها حسنه باشد، شیراز می تواند از کشورهای حاشیه خلیج فارس بیمار بپذیرد و اکنون 2 بیمارستان خیریه هم بیماران خارجی را پذیرش می کند.

 

دکتر بهادر با تاکید بر اینکه هفت هزار و 500 میلیارد ريال بدهی بیمه ها به این دانشگاه است، تاکید کرد: چهار هزار و 200 میلیارد ريال آن بدهی سازمان تامین اجتماعی است و یک تا سه درصد درآمد بیمارستان ها را خرج آموزش می کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه ماهانه چندین مورد ادعا می کند که دارو کشف کرده است،‌ افزود: یک نفر ادعا کرده بود داروی ایدز را ارائه کرده است که علی رغم حمایت ما، این دارو هیچ اثری نداشت.

 

 

کد خبر 686164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha